Quantcast

freeSAT přesunul kanál TLC z balíčku Plus do Medium

| Tisk

logo Hlavní balíček satelitní placené televize freeSAT Medium se rozšířil o další kanál. Z doplňkového balíčku Plus byl do nabídky Medium přesunut dokumentární kanál TLC. Stanice je tak dostupná většímu počtu abonentů operátora. Změnu v programové nabídce oznámila společnost na sociální síti.

TLC odstartoval na českém, slovenském a maďarském trhu k 1.9.2011. Vysílání se zaměřuje na ženy ve věku od 25 do 49 let a nabízí jim to nejlepší ze životního stylu, reality show a zábavních pořadů z celého světa. TLC je jedním z kanálů portfolia Discovery Networks. V zahraničí se tato stanice těší velké popularitě. Proto postupně tato značka expanduje do dalších zemí. Brzy se stanice dočkají i diváci v Německu, kde bude vysílat bezplatně.

Do rodiny Discovery Networks patří také SD stanice Discovery Channel, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, Animal Planet. V HD jsou šířeny Discovery HD Showcase, Discovery Science HD a Animal Planet HD. Většina z nich je v nabídce freeSAT.

Od 10.3.2014 bude do nabídky freeSAT v Česku a na Slovensku zařazen program Investigation Discovery. Stanice bude v balíčku Plus.

technické parametry - TLC:

logo satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,111 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28000
FEC: 7/8
norma: DVB-S
modulace: QPSK



kanál: TLC
service ID: 31204
video PID: 251
audio PID: 262 anglicky, 260 maďarsky, 261 česky/slovensky
CA systémy: Conax, CryptoWorks, Irdeto, Nagravision
přístupové karty: freeSAT by UPC Direct (Česká republika, Slovensko), UPC Direct (Maďarsko)

Připomeňme, že nejbližší další rozšíření nabídky freeSATu v Česku a na Slovensku je naplánováno na nejbližší pondělí. Dne 10.3.2014 se v nabídce objeví 5 nových TV programů (vedle zmíněné Investigation Discovery také Blackbelt TV, Auto Motor und Sport, Fashion TV, Da Vinci Learning) plus 10 hudebních audio kanálů bez mluveného slova a reklam.

redakce





Reklama




Vybrané články