Quantcast

Multiplex 4 se rozšíří o 4 regionální televize

| Tisk

logo Společnost Digital Broadcasting podnikatele Radima Pařízka rozšiřuje multiplex 4 vedle nové hudební televize Country no. 1 také o čtyři regionální stanice.

Hlavní novinkou vysílací sítě multiplex 4 je druhý program televize Šlágr TV, stanice Country no. 1. Testovací vysílání bylo spuštěno již 14. dubna 2014. O den později se vysílání objevilo v celoplošné distribuci multiplexu 4.

logo Oficiální vysílání Country no. 1 bude zahájeno nejpozději počátkem května. Country no.1 zpestří programovou nabídku českých hudebních televizí o žánr, který je patrný již z názvu a zaměří se na mladší cílovou skupinu diváků stávající program Šlágr TV.



Další novinky multiplexu 4 najdou diváci v různých částech České republiky - Regionální televize Morava bude dostupná divákům na území Olomouckého kraje, Brněnská televize na území jihomoravského kraje a Televize Slovácko bude šířena na území Zlínského kraje a Slovácka. Čtvrtou televizí regionálně šířenou v multiplexu 4 je Tip TV, která bude kromě lifestylových pořadů vysílat v budoucnu na území Prahy a okolí i regionální zpravodajství.

Výstavba vysílačů multiplexu 4 byla dokončena koncem roku 2013 a nyní pokrývá 95,5% obyvatel. Předností sítě je možnost vysílat regionální obsah až do 13 různých regionů České republiky.

redakce





Reklama




Vybrané články