Quantcast

Comedy Central Extra míří do nabídky freeSATu

| Tisk

logo Nabídka satelitní platformy freeSAT bude v Česku a na Slovensku rozšířena o další tématický kanál - komediální stanici Comedy Central Extra. Vyplývá to z neoficiálních informací, které má web parabola.cz k dispozici.

freeSAT bude první satelitní DTH platformou v Česku, která bude tuto stanici poskytovat. Na Slovensku je již program nabízen v satelitních službách společnosti Slovak Telekom (Nová Digi TV SK, Magio Sat).

Comedy Central Extra bude zařazen do české a slovenské nabídky freeSATu v pondělí 6.10.2014.

Stanice Comedy Central Extra vysílá humorné seriály a sitcomy v původním znění s volitelnými DVB titulky. Diváci si tak mohou vychutnat pořady bez dabingu a zároveň zlepšovat své jazykové znalosti.

technické parametry distribučního signálu:

logo satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,226 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

ID: Comedy Central Extra
service ID: 504
video PID: 5041 (MPEG-2/SD)
audio PID 5042 (anglicky)
DVB titulky: česky, albánsky, bulharsky, chorvatsky, maďarsky, rumunsky, slovinsky, srbsky
CA systémy: Viaccess (0500, provider ID 050600), Conax (0B01), Nagra MA (1882)




obrázek

Stanice Comedy Central Extra odstartovala na českém a slovenském trhu k 1.8.2012. Vedle satelitního freeSATu kanál CCE startuje také v síti kabelového operátora UPC BROADBAND SLOVAKIA.

CCE bude v pořadí třetím komediálním a zábavním kanálem na českém trhu - vedle prémiového programu HBO Comedy a bezplatné stanice TV Smíchov.

Nové programy UPC DTH také pro maďarský trh

Na nové programy se od 6.10.2014 mohou těšit také abonenti maďarské platformy UPC Direct. Společnost UPC DTH do programového rastru zařadí stanice Nick Jr., Paramount Channel (oba v maďarštině) a také Comedy Central Extra (volitelné maďarské titulky).

V současné době již probíhají technické testy a diváci si mohou povšimnout zapojené programové pozice Nick Jr. nacházející se na družici Thor 6, freq. 11,843 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK. Kanál Nick Jr. ještě není v provozu (kanál je bez video a audio PIDu).

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články