Quantcast

Universal Channel opustil Digi TV

| Tisk

logo Česká nabídka satelitní placené televize Digi TV doznala k 1. lednu 2015 menší změny. Z programového rastru operátora byl vyřazen seriálový a filmový kanál Universal Channel.

Diváci tak přišli o jeden ze seriálových a filmových programů, který byl součástí hlavního programového balíčku Digi TV.

Klienti Digi TV v Česku mohli sledovat program ze dvou feedů - z maďarského a českého. Oba mají stejný obsah. Liší se jen reklamními bloky.

Digi TV nepotěšila své klienty nejenom v Česku ale též i v Rumunsku. Operátor RCS/RDS ukončil poskytování programů Universal Channel Romania a Diva Channel Romania.



Důvody vyřazení programů nebyly zatím uvedeny. Stanice mohly být vyřazeny z důvodu nedohody se zástupci NBCUniversal na poskytování programů od 1.1.2015.

Universal Channel je v Česku druhým programem v poslední době, který opustil nabídku Digi TV. V listopadu zákazníci přišli o hudební televizi Mooz Dance, která přešla na placené vysílání. Stanice se stala součástí nabídek konkurenčních operátorů UPC DTH (freeSAT, UPC Direct, Focus Sat) a Slovak Telekom (Magio Sat, Digi TV).

redakce





Reklama




Vybrané články