Quantcast

Mňam TV startuje 21. února a bude v RS8, UPC, O2 TV a na Skylinku

| Tisk

Provozovatel nového kulinářského kanálu Mňam TV potvrdil termín startu stanice a rovněž uvedl první operátory, kteří budou stanici šířit - UPC ČR, O2 TV, v DVB-T síti RS8 a na satelitu Astra v rámci nabídky paketu Skylink. O2 TV zařadí program do nabídky se zpožděním. Uvedl provozovatel.

Nový televizní kanál Mňam TV získal licenci na pozemní vysílání od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Ostrý start nové televize je připravený na 21. února. Kromě volně dostupného terestrického vysílání v multiplexu MUX8, bude zároveň od stejného dne k naladění na pozici C-20 na set top boxu pro české předplatitele společnosti UPC Česká republika a rovněž pro předplatitele O2 TV či Skylinku.

Díky volnému pozemnímu vysílání bez poplatků společně se spoluprací se silnými partnery jakými jsou právě UPC Česká republika, Skylink a O2 TV bude Mňam TV hned od prvního dne dostupná co nejširšímu publiku. Nejen proto očekáváme, že brzy získá širokou diváckou základnu,“ komentovala Erika Luzsicza, ředitelka mediální společnosti Axocom, která Mňam TV zastupuje distribučně a obchodně.


obrázek

Mňam TV přinese do Česka 24hodinové vysílání zejména vlastních pořadů o vaření a zdravém životním stylu. Připraveny jsou jak kulinářské show s postupy jak krok za krokem uvařit kvalitní, tradiční jídla, tak diskuzní pořady a vlastní reality show. Na obrazovce se představí přední profesionálové z oboru, jako například vyhlášení šéfkuchaři Emanuele Ridi, Jaroslav Žídek či vyhlášený slovenský kuchař Marcel Ihnačák.



Podobný televizní kanál v české nabídce stanic doposud chyběl, proto jsme rádi, že jej můžeme zařadit do našeho portfolia. Ze zkušeností víme, že čeští diváci mají rádi lokalizovaný obsah vlastními pořady a místními moderátory, proto věříme, že i Mňam TV si rychle získá na popularitě,“ řekl Frans-Willem de Kloet, ředitel společnosti UPC Česká republika

Zařazení do portfolia komentoval i marketingový ředitel pro segment domácností v O2 David Duroň: „Mňam TV přidáme do nabídky O2 TV k 1. březnu. Výhodou je, že naši diváci mohou sledovat pořady o vaření živě, nebo se mohou vracet až 30 hodin zpět a pustit si recept ve chvíli, kdy budou mít nakoupené všechny potřebné ingredience.“

redakce





Reklama




Vybrané články