Quantcast

E! Entertainment TV od 8. dubna v paketu Skylink

| Tisk

logo Universal Networks International rozšiřuje distribuci E! Entertainment Television v České republice a na Slovensku. Televizní kanál, který přináší jedinečný program plný zajímavostí ze světa celebrit, bude od 8.4.2015 dostupný i v nabídce satelitní televize Skylink v balíčcích Kombi, Multi HD a Komplet.

Televizní kanál E! přináší nejčerstvější zprávy ze světa celebrit, glamour a styl hvězd, pravdivé příběhy z Hollywoodu či seriály, které diváky nadchnou i překvapí. V jeho programovém schématu mohou diváci nalézt celosvětově úspěšné show jako například Držte krok s Kardashians, House of DVF nebo #RichKids of Beverly Hills.

Televizní program E! nabízí vždy jako první exkluzivní reality show, nejnovější informace o celebritách a zábavě v pořadu E! News, a také živé přenosy z červeného koberce během udílení prestižních cen - Oskarů, Emmy, Grammy, Fashion Weeku v New Yorku a mnoho dalších.

obrázek Jaro na kanále E! je nabité premiérovými seriály. Každou neděli ve 20 hod můžou diváci sledovat 10. řadu reality show Držte krok s Kardashians. Od 26. dubna každou neděli nabídne E! hned dva zábavné a zároveň informativní pořady. Zpackané operace – 2. řada (ve 21 hod) o nepovedených plastických operacích a Dobrá práce: ano či ne? (ve 22 hod) si bere pod lupu hollywoodské celebrity a jejich plastické zákroky, ty povedené i ty méně úspěšné.

Technické parametry pro naladění E! v nabídce Skylinku:

Satelitní pozice: Astra 23,5° E


Frekvence: 11,797 GHz (11 797 MHz)
Polarizace: Horizontální
Symbolová rychlost: 29 500 kS/s
FEC: 3/4
Norma: DVB-S2/8PSK
Pilot: ON

E! vysílá 24/7 v českém a anglickém jazyce, bez reklam

redakce





Reklama




Vybrané články