Quantcast

Barrandov Plus odstartuje 16. května 2015

| Tisk

logo V pořadí třetí program pod značkou Barrandov s názvem Barrandov Plus zahájí vysílání v sobotu 16. května 2015. Nová stanice provozovatele s podtitulem „Poznejte nepoznané“ bude kombinovaným programem s pohádkami (přes den) a dokumenty (večer).

Barrandov Plus odstartuje přesně 4 týdny po startu seriálového a filmového programu Kino Barrandov, jenž odstartoval před týdnem - v sobotu 18. dubna 2015. Stanice Kino Barrandov je součástí celoplošného DVB-T multiplexu 3, provozovatele Czech Digital Group (CDG). Filmový kanál je také v nabídce kabelové sítě UPC Česká republika a také v IPTV televizi O2TV. Na satelitu se program Kino Barrandov zatím nevysílá. Podle dřívějších zpráv se má tento nový bezplatný filmový kanál objevit v nabídce platformy Skylink na družici Astra 3B.



Provozovatel TV Barrandov chystá ještě jeden program - hudební televizi Barrandov Muzika. Tato stanice bude spuštěna během tohoto roku.

Skupinu kanálů Barrandov tak budou tvořit 4 stanice - hlavní program TV Barrandov, filmový Kino Barrandov, dětská a dokumentární televize Barrandov Plus a hudební stanice Barrandov Muzika.

redakce





Reklama




Vybrané články