Quantcast

VU+ Solo 4K představen na ANGA COM 2015

| Tisk

Na výstavě ANGA COM 2015 byly na stáncích Vu+ a satco europe GmbH představeny dva nové modely přijímačů Vu+. Jeden z nich je očekávaná novinka pro fanoušky této značky - Vu+ Solo 4K. Půjde o jeden z prvních přijímačů na trhu, který bude umožňovat příjem v Ultra HD 4K rozlišení a kodeku HEVC.

Druhou novinkou bude přijímač Vu+ Solo SE V2.

Vu+ Solo 4K

Přijímač Vu+ Solo 4K bude novinkou výrobce, který bude podporovat Ultra HD rozlišení (3840x2160) s integrovanými 2 satelitními tunery a jednou pozicí pro obsazení dalším tunerem (například pozemním a kabelovým DVB-T/DVB-T2/DVB-C).


obrázek

Přístroj bude mít rozhraní HDMI ve verzi 2.0, dva porty USB 3.0 a také 1 starší 2.0, digitální optický výstup zvuku S/PDIF, Ethernetové rozhraní (Gigabit), sériový port RS-232 (v neobvyklé formě), rozhraní pro připojení napájecího adaptéru (externí 12V, max 5 A), vypínač a také rozhraní pro pohodlné připojení pevného 2,5 palcového disku (HDD).

Na předním panelu se nachází stand-by, 3,5 palcový LED displej (18 bit) a také dvě čtečky karet a jeden slot pro CI moduly (výrobce se nezmiňuje o podpoře CI+).


obrázek

Srdcem přijímače je nový dvoujádrový procesor Broadcom BCM7251 o výkonu 2x 1500 MHz (10k DMIPS) v architektuře ARM. Přístroj má 2 GB paměť RAM a 4 GB Flash eMMC.



Vedle Ultra HD producent poskytuje podporu 3D vysílání a to přesto, že nebylo trojrozměrné vysílání trhem přijato. Slogan přijímače je: "Not Jist 4K, It's Vu+ 4K" (tj. Nejen 4K, to je Vu+ 4K).


obrázek

Distributor uvedl, že přijímače jsou již vyrobeny, stejně tak i příslušný software (vhodně přizpůsobené verze systémů E2, Android a media Center XBMC pro procesory ARM). Přijímač bude v prodeji zřejmě v polovině července 2015. Maloobchodní cena nebyla uvedena.

VU+ Solo SE V2

Přijímač Vu+ Solo SE V2 je další novinka v rodině přijímačů Vu+. Je to nástupce Solo SE. Liší se zejména tím, že má dvakrát větší paměť flash - 512 MB.

využito informací a fotografií: satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články