Quantcast

Dusk TV, Golf Channel - programové novinky slovenské Digi TV

| Tisk

logo Slovenská satelitní platforma Digi TV se k 1.7.2015 rozšiřuje o dvě nové stanice - Dusk TV a Golf Channel. Stanice obsazují dvě testovací pozice na satelitu Thor 6 (0,8°W), jež byly zapojené v minulých dnech.

Dusk TV a Golf Channel budou zařazeny do nabídky Nová Digi TV SK a to do balíčku MAXI. Golf Channel je sportovní stanice a jak již název napovídá zaměřená na golf, Dusk TV je program pro dospělé.

Obě stanice budou poskytovány v SD rozlišeních na pozicích 103 a 104. Se zařazením novinek dojde k úpravě programových pozic poskytovaných programů. Pokud se divákům nový seznam programů ve středu 1.7.2015 ráno automaticky nenačte, je zapotřebí uvést přijímač na 10 minut do stand-by módu (červené tlačítko na dálkovém ovladači).

technické parametry - Dusk TV, Golf Channel:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,053 GHz
polarizace: horizontální


SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Vedle programových novinek provozovatel informoval, že získal ocenění Společensky zodpovědný podnik od Národního informačního střediska SR, a.s.

Nová Digi TV SK nahrazuje původní službu Digi TV, která bude na konci tohoto roku zrušena. Diváci staré Digi TV mají ještě několik měsíců na přechod na vylepšenou satelitní službu, která obsahuje řadu dalších programů a také programy ve vysokém rozlišení (HDTV).

redakce





Reklama




Vybrané články