Quantcast

freeSAT SK se rozšiří o JOJ HD a Senzi TV

| Tisk

logo Slovenská nabídka satelitní pay-tv platformy freeSAT operátora UPC DTH se začátkem roku 2016 rozšíří o dva programy skupiny JOJ - hudební Senzi TV a hlavní program ve vysokém rozlišení JOJ HD.

Obě stanice budou součástí slovenské nabídky od 11.1.2016.

JOJ HD vysílá stejný obsah jako kanál JOJ v klasickém SD rozlišení, který je již dostupný zákazníkům freeSATu na Slovensku. JOJ HD bude divákům přinášet programovou nabídku pro celou rodinu - od zpravodajství, ekonomiky a sportu až po oblíbené zahraniční seriály, reality show a filmové trháky a vlastní produkci.

Senzi TV je čtvrtým programem JOJ Group a je zaměřený na diváky starší 40 let. Program je složen především z hudební pořadů orientovaných na lidovou hudbu a country a také i zlaté hity a hudební žebříčky a hudebně laděné talk show.

Kanál JOJ HD bude k dispozici pro všechny zákazníky freeSAT na Slovensku, kteří mají aktivovaný balík freeSAT medium HD a to na pozici číslo 110. Stanice Senzi bude v balíčku freeSAT medium HD na pozici 28.

Operátor platformy připomíná, že v letošním roce přinesl svým zákazníkům celkem 17 nových stanic a zavedl 20 HD programů ve vysokém rozlišení do nabídky freeSAT medium.



Začátek roku 2016 nebude o programové novinky na freeSATu nouze. Začátkem roku bude do české i slovenské nabídky zařazen filmový kanál Filmbox Extra HD filmové a distribuční společnosti SPI International. O týden později budou do slovenské nabídky přidány stanice JOJ HD a Senzi TV.

FreeSAT se vysílá z kapacit satelitů Thor 5, Thor 6 a Thor 7 na pozici 0,8°W. Nabídka je kryptovaná systémem Conax, CryptoWorks, Irdeto a Nagra MA.

redakce





Reklama




Vybrané články