Quantcast

Prima MAX HD rozšiřuje nabídku Skylinku

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink rozšiřuje svoji programovou nabídku o další kanál. Do nabídky operátora vstupuje stanice Prima MAX HD.

Během dnešního dne 25.1.2016 bude do nabídky platformy Skylink zařazen další program ve vysokém rozlišení (HDTV). Půjde v pořadí o pátý kanál z produkce TV Prima - filmový a seriálový kanál Prima MAX HD. Diváci se mohou těšit na nestárnoucí české komedie i hollywoodské trháky. Již v únoru diváci uvidí např. komedie „Pane, vy jste vdova!“, „Kulový blesk“ a „Sněženky a machři“, anebo dramata „Černá labuť“ a „Pokání“.

Prima Max HD je zákazníkům Skylinku dostupný v rámci balíčku Digital HD (tedy na dekódovacích kartách s uhrazeným Servisním poplatkem anebo předplaceným libovolným programovým balíčkem).

Skylink je první satelitní DTH platformou u nás, která se rozhodla zařadit do své programové nabídky stanici Prima MAX a v HD rozlišení.

ČTĚTE TAKÉ:
* HD programy TV Nova se vracejí do paketu Skylink
* Nova International a Nova Sport 2 HD míří do nabídky Skylink

Operátor platformy Skylink dnes informoval o zařazení dalších programů do nabídky - mj. návratu HD programů skupiny Nova. V příštím týdnu budou do nabídky zařazeny také programy Nova International a Nova Sport 2 HD.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)


kmitočet: 11,895 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S
modulace: QPSK

Pro příjem programů ve vysokém rozlišení HD je nutný HD satelitní přijímač (nejlépe s označením Skylink READY).

redakce





Reklama




Vybrané články