Quantcast

freeSAT: Měsíc bezplatně pro nové klienty

| Tisk

logo Letos na jaře si mohou všichni noví zákazníci freeSAT bezplatně užívat bohaté nadílky filmů a televizních pořadů. V rámci exkluzivní nabídky získají balíček freeSAT medium HD na měsíc zdarma, 2 měsíce bezplatného navýšení na balíček freeSAT plus HD a prémiový balíček Filmbox Pak na 2 měsíce zdarma.

Všechny tři bonusy jsou dostupné všem novým zákazníkům freeSAT od 1. dubna 2016. Sečteno a podtrženo, noví zákazníci díky uvedeným bonusům ušetří více než 600 korun.

Při rozhodování o využívání služeb freeSAT je nejlepší osobní zkušenost. Proto poskytovatel satelitních televizních služeb nabízí svůj balíček freeSAT medium HD na měsíc zcela zdarma. Noví zákazníci si mohou užívat nabídky více než 95 programů včetně 15 v HD kvalitě, jako je například ČT 1 HD a ČT 2 HD, Nova HD, Discovery Showcase HD, Eurosport 1 HD a Eurosport 2 HD, a mnohé další. Aby byl zážitek z televizního vysílání ještě lepší, přidává freeSAT druhý bonus – navýšení balíčku na freeSAT plus HD na dva měsíce zdarma. Pro diváky to znamená dalších 22 oblíbených programů včetně AXN, Fine Living, Arena Sport 1 HD, Sundance Channel HD nebo Cartoon Network.



Dva měsíce plné filmových premiér zcela zdarma
Třetí bonus potěší především filmové nadšence. V rámci speciální nabídky získají všichni noví zákazníci prémiový balíček Filmbox Pak na dva měsíce zdarma. Čtyři FilmBox programy nabízí bohatý výběr filmů všech žánrů, český a slovenský dabing, až 30 filmových premiér měsíčně, filmy a seriály bez reklamních přestávek a mnohem více.

redakce





Reklama




Vybrané články