Quantcast

AMC Channel od 1.4. v Nové Digi TV SK a Magio Sat

| Tisk

logo Filmový kanál AMC Channel bude od 1. dubna 2016 dostupný v dalších satelitních platformách na Slovensku. Od 1.4. najdou stanici v balíčcích platforem Nová Digi TV SK a Magio Sat.

Společnost AMC Networks International Cenntral Europe (AMCNI CE) se dohodla s operátory satelitních platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK na zařazení programu AMC Channel do nabídky. Díky těmto dohodám bude stanice AMC Channel součástí programové nabídky všech klíčových operátorů na území Slovenska.

Zákazníci Digi Slovakia a Slovak Telekom budou moct sledovat nově AMC už od začátku dubna a užít si tak například exkluzivní premiéru druhé řady seriálu Fear the Walking Dead (Živí mrtví: Počátek konce), která začíná už 11. dubna.

Jsme nadšeni, že zákazníci Digi Slovakia a Slovak Telekom budou moct sledovat originální program stanice AMC a hlavně druhou sérii Fear the Walking Dead ve světové premiéře. Zařazení stanice AMC do nabídek Digi Slovakia a Slovak Telekom jsou důkazem, že tato stanice je čím dál žádanější a populárnější v tomto regionu. Budeme i nadále pokračovat v našich cílech a přinášet divákům ze Slovenska prvotřídní program a nejnovější seriály světové kvality s dabingovým zněním“, vyjádřil se Balazs Hajos, AMCNI CE Regional Sales Director.


obrázek

Fanoušci fenoménu „Fear the Walking Dead: Živí mrtví - Počátek konce“, se mohou těšit na druhou sérii, která bude mít 15 epizod, a odvysílá se ve dvou částech. První část se 7 epizodami se začne vysílat v pondělí 11. dubna a zbylých 8 epizod se odvysílá v druhé polovině roku 2016. Při debutu „Fear the Walking Dead“ dosáhla první série rekordního počtu diváků, což způsobilo, že se stanice AMC dostala v den premiéry do top 10 sledovaných kanálů po celém světě.



Tvůrci seriálu „Fear the Walking Dead: Živí mrtví - Počátek konce“ jsou showrunner Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero a David Alpert. Hvězdami seriálu jsou Kim Dickens v roli Madison, Cliff Curtis v roli Travise, Frank Dillane v roli Nicka, Alycia Debnam-Carey v roli Alicie, Ruben Blades v roli Daniela, Mercedes Mason v roli Ofelie, Lorenzo James Henrie v roli Chrise and Colman Domingo v roli Stranda. Druhá série tohoto seriálu se začala natáčet minulý měsíc na poloostrově Baja v Mexiku v Baja Studios, kde se v posledních letech natáčely nejlepší filmy odehrávající se na moři. První série skončila v momentu, kdy Madison, Travis a jejich velká rodina našla dočasné útočiště na uzavřeném pozemku Stranda s výhledem na Tichý oceán. Zatímco občanské nepokoje stále rostou a mrtví přebírají vládu nad Los Angeles, Strand se připravuje k útěku na „Abigail“, jeho velkou jachtu kotvící na moři.

Sledovat první díl mohou diváci už 11. dubna ve 3:00 ráno a poté ve 22:00 hodin.

redakce





Reklama




Vybrané články