Quantcast

Doporučte Novou Digi TV CZ a získejte balíčky na 2 měsíce zdarma

| Tisk

logo Zákazníci Nové DIGI TV mají možnost získat exkluzivní programy zdarma

Přední český operátor satelitního televizního vysílání Nová DIGI TV spustil zajímavou akci pro stávající i nové zákazníky. V rámci ní můžou sledovat programy podle svého výběru po dva měsíce zdarma. Stačí, když doporučí Novou DIGI TV komukoliv ze svých známých či přátel.

Nová DIGI TV v rámci nové akční nabídky poskytuje možnost získat programové balíčky zdarma. Stávajícím zákazníkům se tato šance nabízí, pokud Novou DIGI TV doporučí novému zájemci a ten si ji u operátora objedná.

V případě, že stávající zákazník využívá programový balíček MAXI, bude jej mít k dispozici na další dva měsíce zdarma. V ostatních případech zákazníci získají doplňkový balíček Nové DIGI TV dle vlastního výběru (SPORT, EXTRA, HBO) také zdarma na dva měsíce. Pro zákazníky, kteří už mají některý z rozšiřujících balíčků, se nabízí možnost získat další balíček zdarma na dva měsíce, a to podle vlastního výběru, nebo využívat po stejnou dobu zdarma stávající doplňkový balíček.



Ani noví zákazníci nejsou o akční nabídku Nové DIGI TV ochuzeni. Když si objednají na základě doporučení stávajícího zákazníka programový balíček MAXI, první dva měsíce za něj neplatí. K objednávce Základního balíčku je k dispozici nabídka výběru jakéhokoliv doplňujícího balíčku opět na dva měsíce zdarma. Noví zákazníci navíc získávají slevu 60 procent na standardní instalaci satelitního systému. Veškeré informace o akční nabídce Nové DIGI TV jsou k dispozici na webu www.novadigitv.cz/2mesice.

Z nejnovějších průzkumů mezi zákazníky vyplynulo, že by Novou DIGI TV díky její kvalitní a široké programové nabídce doporučilo dále přes 80 procent stávajících uživatelů, což byl také impuls pro nyní avizovanou akční nabídku. „Chceme, aby naše služby byly pro stávající i nové zákazníky zajímavé a výhodné, proto vedle kvalitní programové nabídky a širokého výběru přicházíme i s nejrůznějšími bonusy a akčními nabídkami. A pokud svou spokojenost s našimi službami zákazníci projeví tak, že je doporučí dalším lidem ze svého okolí, je to pro nás ta nejlepší vizitka,“ řekl Vladimír Rusnák, výkonný ředitel DIGI CZ.

redakce





Reklama




Vybrané články