Quantcast

Vu+ s novinkami: Vu+ Ultimo 4K a Vu+ Uno 4K

| Tisk

Na stáncích Vu+, AB-COM a satco europe GmbH na výstavě ANGA COM 2016 v Kolíně nad Rýnem, která se koná ve dnech 7. až 9.6.2016, byly představeny produktové novinky z rodiny Vu+.

Na veletrhu byly představeny mimo jiné nové přijímače Vu+ Ultimo 4K a Vu+ Uno 4K, které umožňují příjem programů v ultra vysokém rozlišení (Ultra HD). Doposud značka Vu+ nabízela jen jedno přijímací zařízení - Vu+ Solo 4K. Nyní bude mít výrobce až tři zařízení UHD 4K.


obrázek

Vu+ Ultimo 4K bude mít tři rozhraní pro měnitelné dual tunery, z toho jednoho FBC (DVB-S2 nebo DVB-C) a dva DVB-S2 nebo DVB-C/DVB-T2. Přijímač je vybaven čtyřjádrovým procesorem o taktu 1,5 GHz, 4 GB flash pamětí a 3 GB paměti DDR4. Na předním panelu je umístěn čtyřpalcový displej a port USB 2.0. Vu+ Ultimo 4K podporuje 2,5" a 3,5" hard disky. Na zadním panelu se mimo jiné nachází vstup a výstup HDMI 2.0, dva porty USB 3.0, RCA, optický audio výstup SPDIF, gigabitový Ehternet. Dále má přijímač dvě čtečky přístupových karet a dva sloty pro CI moduly.


obrázek

Vu+ Uno 4K je připraven na duální tuner FBC DVB-S2 nebo DVB-C. Přijímač má dvoujádrový 1,7 GHz procesor, 4 GB flash paměti a 2 GB paměti DDR4. Přístroj má jednu čtečtu karet a jeden slot pro CI modul. K dispozici jsou také 2 porty USB 3.0, optický výstup SPDIF, HDMI verze 2.0 a gigabitový Ethernet.


obrázek



Přijímače jsou určené nejenom pro příjem programů v Ultra HD ale rovněž i v klasickém SD a vysokém rozlišení (HDTV) ve formátech MPEG-2, MPEG-4/H.264 (AVC) a také HEVC/H.265.

zdroj: satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články