Quantcast

AXN od 1.7. opět v nabídce Skylink

| Tisk

logo Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o zařazení filmového kanálu AXN do nabídky Skylinku. Od 1. 7. 2016 se programová nabídka Skylinku opět rozšíří o další filmový kanál – do placených balíčků Smart, Multi, Kombi, Multi HD a Komplet nově přibyde filmový kanál AXN.

AXN je filmovým kanálem, který nabízí dynamické a moderní filmy a seriály plné akce. Vysílá mimo jiné oblíbené americké seriály a filmy s primárním zaměřením na kriminálky. Kanál AXN dokáže diváky velmi dobře zapojovat a neustále překvapovat.

Dlouhodobě se nám daří přilákat a zároveň si udržet věrné fanoušky našich pořadů. AXN má v České republice jedny z nejlepších výsledků z hlediska průměrného sledovacího času ve své kategorii (filmy a seriály), naši diváci stráví průměrně více než 46 minut denně sledováním našich pořadů,“ říká John Rossiter, generální manažer Sony Pictures Television. Mezi nejpopulárnější pořady na AXN se řadí NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Myšlenky zločince a Tělo jako důkaz.

Poskytovatel digitální satelitní televize Skylink je největší hráč v oblasti satelitní distribuce v České republice a na Slovensku, takže jsme velmi rádi, že se nám podařilo přidat AXN do jeho programové nabídky, a opět tak nabídnout populární seriály AXN předplatitelům Skylinku,“ říká Erika Luzsicza z mediální společnosti AXOCOM, která kanál AXN v ČR a SR exklusivně distribuuje.

logo Technické parametry pro naladění AXN (od 1.7.2016):
Satelit: Astra 3B (23,5°E)
Kmitočet: 12 207 MHz
Polarizace: Vertikální
FEC: 5/6
Symbolová rychlost: 27 500 kS/s
Norma: DVB-S2/8PSK


Pilot: ON

Programy jsou vysílány v kompresním formátu MPEG-4, pro jejich příjem je tedy potřeba HD satelitní přijímač (nejlépe s certifikátem Skylink READY).

redakce





Reklama




Vybrané články