Quantcast

freeSAT zařadil ČT Sport HD trvale do nabídky

| Tisk

logo freeSAT s radostí oznamuje, že poté, co od 13. května nabízel program ČT Sport HD, aby potěšil diváky mistrovství světa v hokeji, zařazuje tento program do standartní nabídky natrvalo.

Odteď si zákazníci freeSATu budou moci vychutnat své oblíbené sportovní programy ve vysokém rozlišení, a to díky přidání programu ČT Sport HD do standartní nabídky.

Šampionát Euro, Olympijské hry, Tour de France a mnoho dalšího v živém vysílání na ČT Sport HD...

Toto léto si sportovní fanoušci užijí spoustu živě přenášených závodů, počínaje šampionátem Euro 2016 následovaným Tour de France, slavným francouzským cyklistickým závodem. Tento rok budou muset cyklisté opět ujet 3535 kilometrů z Mont St. Michel do Paříže.

Nedlouho poté bude celá Česká republika fandit národnímu týmu na Olympijských hrách, které budou probíhat od 5. do 21. srpna. Čeští reprezentanti se budou účastnit již po šesté a o zlato budou bojovat mimo jiné v silniční, dráhové a horské cyklistice.



To ale není vše, ČT Sport HD nabízí řadu dalších zajímavých přenosů v průběhu celého roku, např. Ligu mistrů UEFA, lední hokej, Formuli 1 nebo tenisové grandslamové turnaje. Ti, kteří zmeškají živé přenosy, o ně nebudou ochuzeni díky vysílaným reprízám.

Se zařazením ČT Sport HD do vysílání tak freeSAT sportovním fanouškům nabízí kompletní programovou nabídku. Program ČT Sport HD je dostupný na pozici 79 v rámci balíčku freeSAT medium HD.

redakce





Reklama




Vybrané články