Quantcast

Skylink Live TV bezplatně až do konce června pro všechny

| Tisk

logo Společnost M7 Group, provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, informuje o prodloužení období pro neomezené používání služby Skylink Live TV pro všechny zákazníky Skylinku o jeden měsíc, tedy až do konce června 2017.

Od prvního květnového týdne je zákazníkům Skylinku k dispozici výrazně vylepšená služba Skylink Live TV. V nabídce je nyní již 45 programů, které jsou kromě klasické televizní obrazovky dostupné i na chytrém telefonu, tabletu a počítači.



Z aktuálně zařazených 45 programů mají všichni zákazníci Skylinku možnost až do konce června sledovat ty, které jsou zároveň součástí jejich programového balíčku. Od 1. července se služba Skylink Live TV stane bezplatnou součástí základních balíčků Smart, Flexi 7, Multi, HD Plus, Kombi, Multi HD a Komplet. Předplatitelé těchto balíčků tedy bez dalších poplatků získají přístup k vybraným programům ze svého balíčku rovněž prostřednictvím Skylink Live TV. Zákazníci s balíčkem Digital budou mít nadále zdarma přístup do videotéky a v případě, že přejdou na některý z vyšších balíčků, získají automaticky plný přístup.

Službu Skylink Live TV lze jednoduchým způsobem aktivovat v Zákaznické zóně Skylink po zadání čísla satelitní dekódovací karty. Po úspěšné aktivaci jsou zobrazeny přístupové údaje, které zákazník použije pro přihlášení do mobilní nebo webové aplikace.

redakce





Reklama




Vybrané články