Quantcast

Skylink Live TV rozšířen o stanici Playboy TV

| Tisk

logo Nabídka internetové a mobilní televize Skylink Live TV se opět rozšířila. Od pondělí 22. července 2019 mohou zákazníci operátora platformy Skylink sledovat erotický kanál Playboy TV.

Stanice Playboy TV je dostupná pro všechny uživatele služby Skylink Live TV od balíčku Smart a to jen v rámci živého vysílání. Playboy TV není dostupný v Archívu, jen v živém vysílání.

Playboy TV je v pořadí již osmým programem, který byl zařazen do Skylink Live TV v tomto měsíci. Připomeňme, že Skylink Live TV se začátkem července rozšířil o sedmičku nových stanic - konkrétně o hudební stanice Óčko HD, Óčko Star HD, Óčko Black HD a Óčko Expres HD. Vedle hudebních stanic mohou všichni diváci sledovat také vlastní exkluzivní kanál Skylink 7. Zákazníci s balíčky Smart a Multi mohou navíc sledovat i sportovní stanici Arena Sport 1 a klienti s balíčky Kombi, Flexi 10 a Komplet mají k dispozici i stanici Fuel TV.



Ve videopůjčovně Skylink Live TV se také objevil nový hororový seriál s neobvyklým názvem NOS4A2 (=Nosferatu), který potěší především milovníky hororu a napětí.

Další novinku mohou očekávat zákazníci Skylinku na satelitu. Od poloviny srpna bude vysílat dokumentární program Love Nature HD, který nabízí milovníkům divoké zvěře a přírody přírodovědecké programy. Na zařazení programu Love Nature HD do nabídky Skylinku a dalších platforem M7 Group (Canal Digitaal, Online.nl a TV Vlaanderen) se operátor dohodl se společnostmi Blue Ant Media a Smithsonian Networks.

redakce





Reklama




Vybrané články