Quantcast

Orange TV mohou zákazníci sledovat i bez set top boxu

| Tisk

logo Televizní službu slovenského telekomunikačního operátora Orange je nově možné sledovat i bez set top boxu. K dispozici je nová aplikace Orang TV pro chytré televizory.

Zákazníci Orange TV již nemusí sledovat své oblíbené programy a pořady přes internet na set top boxu či přes Orange TV Stick. Nově klientům stačí nainstalovat novou aplikaci Orange TV, která je k dispozici pro Smart TV Samsung s operačním systémem Tizen 4.0 a vyšším.

Klient si přímo na obrazovce televizoru stáhne z aplikačního obchodu APPS aplikaci Orange TV a po registraci může jednoduše na velké obrazovce sledovat vysílání se všemi vychytávkami, které Orange poskytuje.

Nechybí televizní archív, videopůjčovna, oblíbené tituly, nahrávky a další funkce.

Pro plnohodnotné sledování Orange TV cez internet operátor doporučuje internetové připojení o rychlosti alespoň 6 Mbit/s.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Dálkové ovládání

Orange Sport na týden bezplatně

Vedle televizní aplikace přichystal operátor také volné vysílání sportovní stanice Orange Sport. Od 16.11. do 22.11.2020 mohou tuto stanici sledovat zákazníci díky unikátnímu přístupovému kódu, který bude operátor rozdávat na stránce sport.orange.sk. Promo kód na bezplatné sledování stanice Orange Sport si mohou zájemci vyzvednout jednoduchým kliknutím v pravé spodní části stránky a zvolením možnosti "Získať promo kód".



Díky promo kódu mohou diváci až do 22.11. sledovat Orange Sport na stránce tv.orange.sk nebo i v představené aplikaci Orange TV na Samsung Smart TV.

Orange Sport přinese divákům fotbal, basketbal, hokej či MMA. Během víkendu (21. až 22.11.) odvysílá i dva živé přenosy z fotbalové Fortuna Ligy.

redakce





Reklama




Vybrané články