Quantcast

Cyfra+ zařadila do nabídky ID Investigation Discovery

| redakce | tiskobrázek k článku: Cyfra+ zařadila do nabídky ID Investigation Discovery

ID Investigation Discovery vstupuje do nabídky polské satelitní pay-tv platformy Cyfra+. 24 hodinový kanál o kriminální a soudní tématice je pro abonenty této služby dostupný od 15. července 2009. Stanice vysílá 24 hodiny denně v polské jazykové verzi.

Program je zařazen do programových balíčků Podstawowy+, Komfortowy+, Prestiżowy+ a Prestiżowy HD+. ID je zařazen na 77. pozici přijímačů.

ID je v pořadí šestým programem z portfolia Discovery, který je již tímto dostupný v paketu Cyfra+. Abonenti mohou přijímat i programy Discovery Channel, Discovery World, Discovery Sci-fi, Discovery Travel & Living oraz Animal Planet.

ID Investigation Discovery je určen pro diváky ve věku 25 až 44 let. Kanál odstartoval v USA 27. ledna 2008 a rychle si získal u diváků popularitu. Je to nejrychleji rostoucí televizní stanice v USA u žen ve věkové skupině 25 až 54 let.

ID odstartoval v Evropě v lednu letošního roku. Od té doby je dostupný na britském trhu. V dubnu odstartovala stanice v Polsku, Rumunsku a v Maďarsku. V regionu EMEA (Evropa, Afrika, Střední východ) je také dostupný v Řecku a Turecku.

Abonenti paketu Cyfra+ najdou stanici na satelitu Hot Bird 9 (13°E), na kmit. 11,508 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, SID 15810, video PID 521, audio PID 722, CA Conax (paket N) a Mediaguard 4 (Cyfra+).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články