Quantcast

Eurosport 2 Bundesliga již kóduje

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Eurosport 2 Bundesliga již kóduje

Nová regionální verze celoevropského sportovního kanálu Eurosport 2 pod názvem Eurosport 2 Bundesliga dnes zahájila technické testy v kódování. Satelitní testovací signál na distribučních satelitech je již kryptován několika systémy.

Eurosport 2 Bundesliga používá simulcrypt - kódovací systémy Conax, Mediaguard 2, Nagravision 3, Viaccess PC 2.6 a 3.0. Program naladí zájemce v paketu Media Broadcast na satelitu Hot Bird 6 (13°E), na kmitočtu 10,853 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4. Tentýž kódovaný signál je šířen také na družici Atlantic Bird 1 (12,5°W), na freq. 11,355 GHz, polarizace horizontální, SR 11781, FEC 7/8, DVB-S.

Kanál Eurosport 2 Bundesliga odstartuje 5.8.2009 s českým komentářem. První čtyři srpnové dny bude s českým komentářem původní mezinárodní verze Eurosport 2. Od 5. srpna se český komentář pro mezinárodní verzi Eurosport 2 vyrábět nebude.

Eurosport 2 Bundesliga bude mít v některých časech odlišný program od mezinárodní mutace. Lišit se bude v době přenosů z Bundesligy a také v noci, kdy nová verze bude vysílat reprízy a záznamy vybraných sportovních přenosů.

Program Eurosport 2 Bundesliga bude vysílat na území střední a východní Evropy.

zdroj: sat-digest.com + vl. zpráva





Reklama




Vybrané články