Quantcast

Eurosport 2 Bundesliga v sítích UPC? Jednání probíhají

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Eurosport 2 Bundesliga v sítích UPC? Jednání probíhají

V sobotu 1. srpna 2009 zahájil celoevropský sportovní kanál Eurosport 2 výrobu a vysílání českého komentáře. Dostupnost programu s českým komentářem i po prvních dvou dnech je prakticky minimální. Chybí i v platformách UPC, kde je šířena stanice Eurosport 2 v angličtině.

"Jednání stále probíhají", uvedl na dotaz webu parabola.cz František Malina, mluvčí společnosti UPC Česká republika, k zařazení Eurosport 2 v češtině do nabídky kabelové televize UPC a satelitní platformy UPC Direct. Zatím není jasné, zda a kdy se programu v češtině diváci tohoto poskytovatele dočkají.

Eurosport 2 se na konkurenční platformě Digi TV vysílá také zatím jen s anglickým komentářem. V dalších satelitních sítích Skylink a CS Link program Eurosport 2 není nabízen vůbec.

Kanál Eurosport 2 je první čtyři srpnové dny nabízen s českým komentářem s mezinárodním programem. Ve středu 5.8.2009 odstartuje nová programová verze Eurosport 2 Bundesliga, na kterou se český komentář přesune. Původní Eurosport 2 International se od 5.8.2009 vyrábět s českým komentářem nebude.

Eurosport 2 Bundesliga přináší atraktivnější obsah od mezinárodního feedu - zejména vysílá týdně 5 atraktivních přenosů z německé fotbalové Bundesligy, magazíny a nejlepší momenty ze všech utkání.

Podle neoficiálních informací je menším zájmem operátorů o Eurosport 2 Bundesliga v češtině fakt, že poplatky za jednoho abonenta jsou vyšší oproti šíření mezinárodní verze kanálu Eurosport 2.





Reklama




Vybrané články