Quantcast

Thor: Návrat Fishing and Hunting a start Muzsika TV

| Martin Vyleťal | tisk

Na satelitu Thor 3 (0,8°W) bylo dnes nečekaně obnoveno vysílání programu Fishing and Hunting v maďarském, anglickém a českém jazyce. Vysílání je zatím nekódované ( FTA). Signál bude později zakódován systémem Conax.

Fishing and Hunting je tématický kanál společnosti IKO Cable věnovaný rybářům a myslivcům. Na pozici 0,8°W/1°W byl donedávna šířen v rámci paketu Digi TV jako distribuční trasa pro kabelové a satelitní operátory. Po nedávném ukončení šíření a nahrazení vlastním produktem (PV TV) se Fishing and Hunting vysílal na transpondéru Focus Sat v rámci stejné pozice.

Vysílání F&H bylo i zde odpojeno. Nyní se program opět vrátil na populární satelitní pozici ve střední a východní Evropě. Vysílání je dočasně FTA. Podobně jako v případě DoQ.

Thor: Návrat Fishing and Hunting a start Muzsika TV
▲ Thor: Návrat Fishing and Hunting a start Muzsika TV

V rámci stejného multiplexu se dnes odpoledne objevila nová maďarská hudební televize Muzsika TV. Kanál vysílá free-to-air a vysílá domácí (maďarské) a zahraniční videoklipy posledních let. Ve večerních hodinách se v programu objevují i zábavní pořady (talk show, sitcomy).

technické parametry Fishing and Hunting a Muzsika TV:

• Thor 3 (0,8°W), freq. 11,747 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S





Reklama




Vybrané články