Quantcast

AXN Adria míří do paketu Total TV

| redakce | tiskobrázek k článku: AXN Adria míří do paketu Total TV

Srbská kabelová platforma SBB a satelitní pay-tv Total TV působící ve Slovinsku, Chorvatsku, Srbsku, Černé Hoře a Makedonie se brzy rozšíří o populární seriálový kanál AXN Adria. Program vysílá chorvatsky, srbsky, slovinsky a makedonsky.

Kanál ve verzi pro bývalé země Jugoslávie odstartoval 14. září 2009. Doposud byla stanice dostupná pro velmi malý počet digitálních platforem v regionu.

AXN je zábavní kanál společnosti Sony Pictures Television International, která vysílá populární staré a nové seriálové tituly jako je Flash Forward, NCIS: Los Angeles, Damages a Californication. Ze starších titulů na tomto kanálu se vysílají například Starsky and Hutch, Stargate: Atlantis a Six Feet Under.

Po vstupu programu do kabelové sítě SBB (Serbia BroadBand) a její satelitní platformy Total TV bude stanice k dispozici pro více než 700 tisíc nových domácností v regionu.

Distribuční signál stanice je na satelitu Eutelsat W2 (16°E), na kmitočtu 11,324 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S a byl donedávna v kódu Power VU. Nyní je signál kryptován systémy Viaccess 3 a NDS Videoguard, což znamená, že distribuční signál bude k dispozici přímo pro klienty Total TV.

zdroj: mPortal.com.hr





Reklama




Vybrané články