Quantcast

SPI již promuje kanál Muzika CS. Start v dubnu

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: SPI již promuje kanál Muzika CS. Start v dubnu

Na českém a slovenském trhu začne již brzy vysílat další kanál z rodiny kanálů pod značkou CS. Po filmovém kanálu Kino CS a dokumentární televizi Doku CS odstartuje v dubnu letošního roku hudební televize Muzika CS.

Logo nového kanálu Muzika CS se již objevuje ve spotu na kanálech Kino CS a Doku CS (viz. foto).

SPI již promuje kanál Muzika CS. Start v dubnu
▲ SPI již promuje kanál Muzika CS. Start v dubnu

Zatím není jasné, zda nový kanál Muzika CS bude šířen i prostřednictvím platformy Skylink. "Zatím není rozhodnuto, zda se nový kanál SPI objeví v nabídce Skylinku," sdělil webu parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která službu pod názvem Skylink provozuje.

Kanál Muzika CS se zaměří na české a slovenské videoklipy, dokumenty o hudbě a koncertní vystoupení. Hudební retro kanál bude třetím a posledním kanálem balíku "CS". Balík je tedy složen ze tří žánrů - filmového, hudebního a dokumentárního. Balík tří programů se bude nabízet samostatně a bude fungovat na podobném principu jako HBO - v balíku budou kanály stejné značky. Kanály "CS" jako prémiové stanice budou nabízeny za nižší cenu jako HBO. Balík se bude i lépe prodávat kabelovým operátorům. Informaci o tom přinesl portál Medialne.sk.

Filmová a distribuční společnost SPI International hodlá provozovat tři balíky kanálů - jeden filmový balík pod značkou Filmbox, druhý pod značkou CS a třetí Europa Cinema.

SPI hodlá expandovat za hranice střední a východní Evropy. U britského regulátora Ofcom získala licence na programy pod názvy FashionBox a FightBox, které budou vysílat ve standardním (SD) i vysokém rozlišení (HDTV). Licence je akceptovatelná v zemích, kam chce SPI expandovat. Polská SPI již jedná s operátory v Africe, Portugalsku či Jižní Americe.





Reklama




Vybrané články