Quantcast

Jaro 2010 na kanálech Novy bude nabité populárními pořady

| redakce | tisk

Sitcom Comeback, seriály Pojišťovna štěstí, Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice, Dr. House a Hranice, reality show Osbournovi, nový publicistický formát Vizita, filmy Nestyda, František je děvkař či Klub vyděračů a řada sportovních přenosů patří k mnoha programovým lahůdkám jarního vysílacího schématu televize Nova, Nova Cinema, MTV a Nova Sport.

Diváci se mohou těšit i na přímé přenosy z udílení cen ANNO 2009, z volby nejkrásnější dívky Česká Miss 2010, Formule 1 a Moto GP, na další pokračování oblíbených zahraničních seriálů a celou řadu domácích i zahraničních filmových hitů.

První programové novinky jarní sezóny 2010 začala TV Nova představovat již v průběhu února. Na obrazovky se vrátily premiérové řady zahraničních seriálů Dr. House V, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti VIII, Kriminálka New York IV a Smalville VII.

Do nového jarního hábitu se obrazovka Novy oblékne také ještě v únoru. Nové identy s tvářemi TV Nova a hlavním sdělením Všechny cesty vedou k vám se divákům představí před přímým přenosem pořadu ANNO 2009 20. února. Koncept grafických znělek navazuje na úspěšný projekt loňského a letošního roku Snídaně na cestách, v rámci něhož vyjíždí štáb Snídaně s Novou a Nadace Nova za diváky do regionů České republiky.

Hlavní pilíře jarního schématu se ale ve vysílání objeví až od března.

Původní seriály
Dlouho očekávané nové díly původního sitcomu TV Nova Comeback odstartují 3. března ve 20 hodin. Divákům opět nabídnou řadu komických scén, v nichž nebudou chybět známé osobnosti, a také nové postavy a prostředí. Jednou z nejzásadnějších událostí bude konec Ozzákovy oblíbené hospody U Jezevce.

Závěrečnou, pátou řadu seriálu Pojišťovna štěstí uvidí diváci od 7. března každou neděli ve 20 hodin. Hlavní hrdina Tomáš Kraus, kterému osud přivede do cesty dvě nové ženy, bude tentokrát muset velmi bojovat, aby udržel rodinu pohromadě. Těšit se můžeme také na dvě svatby.

Další premiérové díly nejsledovanějšího seriálu u nás Ordinace v růžové zahradě 2 a populárního denního seriálu Ulice zůstávají na obrazovkách ve svých pravidelných časech. Všechny úterky a čtvrtky od 20 hodin jsou na TV Nova vyhrazeny Ordinaci, každý všední den od 18:30 patří Ulici. Diváky i nadále čeká spousta emocí, překvapení i humoru.

Zahraniční premiérové seriály
Do jarního vysílacího schématu Nova zařazuje také celou řadu premiér vynikajících zahraničních seriálů. Kromě výše zmíněných se můžeme těšit na Zákon a pořádek: Zločinné úmysly VII či Vražedná čísla V. Vzpomínkou na Patricka Swayzeho v jeho poslední životní roli bude seriál Zvíře. Novou interpretaci „supermanovské“ mytologie a její klasické postavy nabídne seriál Smalville VIII. S neortodoxními metodami drsného šéfa nejhoršího policejního okrsku v L. A. Vica Mackeye se seznámíme v sérii Policejní odznak.

Nový publicistický formát
TV Nova standardně přináší i zcela nové formáty. Od 3. března nabídne jedinečný dokumentárně publicistický formát Vizita, který nahlíží do soukromí lidí, stižených velmi vážnými chorobami. Každou středu ve 22 hodin diváci poznají zručnost, důmysl i vtip nejuznávanějších kapacit z různých oborů naší medicíny a seznámí se s nejnovějšími lékařskými postupy, zdravotnickým vybavením a moderními léky. Televizní grafika a 3D technologie, které pořad využívá, nebyly dosud v této formě v žádném jiném televizním pořadu k vidění.

Premiérové filmy
Z české filmové produkce se můžeme těšit na čtyři filmy, jejichž koproducentem byla televize Nova - dvě komedie Jana Hřebejka U mě dobrý a Nestyda, hořkou komedii režiséra Jana Prušinovského František je děvkař a další úspěšný snímek scenáristy a režiséra Martina Kotíka Vy nám taky, šéfe!. Ze zahraniční produkce čeká diváky mimo jiné další díl proslulé ságy o čarodějnickém učni Harry Potter: Fénixův řád, Dannyho parťáci 3, Křižovatka smrti 3, animovaný film Shrek Třetí, dobrodružný animovaný film Lovecká sezóna či thriller Klub vyděračů s Piercem Brosnanem a Gerardem Butlerem v hlavních rolích.

Zábavné pořady
Do vysílání jsou připraveny i dva přímé přenosy zábavných show. V sobotu 20. února ve 20:00 to bude přímý přenos slavnostního galavečera u příležitosti předání prestižních cen ankety ANNO 2009 o nejoblíbenější tváře, pořady a filmy v koprodukci TV Nova. V sobotu 20. března pak bude Nova od 20 hodin vysílat v přímém přenosu velkou zábavnou show s volbou nejkrásnější dívky, která na letošní rok převezme korunku královny krásy Česká Miss 2010.

Nova Cinema
Na kanálu Nova Cinema můžeme již od 5. února sledovat vědecko-fantastický seriálový hit Hranice nemožného. Od 7. března k němu přibude kanadský krimiseriál Hranice, odehrávající se na kanadsko-americkém pomezí.
Pro milovníky denního seriálu Ulice má Nova Cinema překvapení v podobě jeho reprízy od prvního dílu. Uvidíme jej od 1. března vždy v pondělí až čtvrtek v 16:50 hodin. Na diváky také každý čtvrtek večer čeká oblíbený magazín o filmových novinkách s charismatickým moderátorem Tomášem Krausem Hvězdný reportér.

MTV
Hudební kanál MTV připravil pro své diváky vzrušující reality show Osbournovi, necenzurovaný pohled do soukromí rockové superstar a idola Ozzáka z Comebacku Ozzyho Osbourna a jeho dysfunkční rodiny. Od 17. února ho MTV bude vysílat každou středu od 22 hodin. Pokračovat bude i ve vysílání oblíbených formátů, jako je Nitro Circus, The Hills, World Stage a další.

Nova Sport
Prémiový sportovní kanál připravil do jarního vysílání přenosy závěrečných bojů o mistrovský titul prestižních soutěží Premier League, NHL, KHL a NBA a závodů Formule 1 a Moto GP, které se v nové kategorii Moto2 účastní také čeští jezdci.

Internet
Také internetové stránky TV Nova nabídnou divákům atraktivní obsah. Ke stávajícím webovkám pořadů vznikne i nová stránka pro pořad Vizita, kde bude prostor pro nejrůznější články, videa, rozhovory z lékařského prostředí. Na své si přijdou také milovníci Comebacku nebo seriálů Ordinace v růžové zahradě 2, Ulice a Pojišťovna štěstí.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články