Quantcast

Digi TV hledá zaměstnance pro televizi DigiSport

| redakce | tisk

Společnost DIGI Slovakia, s.r.o. jedna z předních telekomunikačních společností na Slovensku působící v oblasti kabelové televize, satelitní televize (Digi TV) a internetu, rozšiřuje svoje aktivity a hledá nové zaměstnance.

Na serveru Profesia.sk se objevila nabídka práce pro pozice Technik MCR, kameraman, redaktor - moderátor, zvukař, střihač, IT pracovník a technický ředitel. Všechna nová pracovní místa jsou k nástupu ihned s místem nástupu Bratislava.

Pracovní pozice Digi Slovakia vytvořila kvůli plánovanému spuštění sportovního kanálu DigiSport, který bude vysílán na území České republiky a Slovenska. Vysílatel si již zajistil práva na přenosy z fotbalové Premier League, které až do této sezóny držely televize Nova Sport, Prima COOL a STV. Zatím není jasné, co dalšího bude připravovaný kanál nabízet.

Snahou Digi TV je posílit pozici na českém a slovenském trhu. Pomoci ji mají sportovní přenosy, které stále patří mezi nejžádanější žánr.

RCS/RDS, vlastník Digi TV, již provozuje lokální mutace DigiSport v Rumunsku a Maďarsku. Svůj vlastní kanál nabízí i konkurenčním platformám. V Maďarsku tuto stanici nabízí vedle Digi TV i placená služba Hello HD.





Reklama




Vybrané články