Quantcast

ČT bude prodávat licence přes aukční portál

| redakce | tisk

Obchodování s licencemi České televize vstupuje do digitálního věku. Nový aukční portál zajistí maximální transparentnost, posílí výnosy, zefektivní využití archivu. Nový aukční portál ČT vyhrazený obchodu s licencemi České televize bude v řádném provozu od úterý 1. června 2010.

Aukční portál ČT na adrese www.aukceedicect.cz přenáší princip standardní webové aukce, stále populárnější i mezi českou internetovou veřejností, do prostředí licenčního obchodu. Registrovaným obchodním partnerům České televize, zejména vydavatelům, umožňuje velmi flexibilní přístup k aktuální nabídce licencí, okamžitou účast v aukcích, jejich nepřetržité on-line sledování a pohodlné uzavření obchodu v případě úspěchu v dražbě. To vše s odpovídající úrovní zabezpečení a verifikací všech realizovaných úkonů.

Od tohoto unikátního projektu očekáváme významné navýšení efektivity při využití archivu České televize, posílení výnosů při prodeji licencí a v neposlední řadě také nezpochybnitelnou transparentnost celého procesu od nabídky až po uzavření obchodu,“ podotýká obchodní ředitel ČT Robert Kvapil.

Aukční portál České televize se v první fázi zaměří na prodej licenčních práv na vydávání pořadů ČT na DVD. Postupně bude pole jeho aukční působnosti rozšiřováno.





Reklama




Vybrané články