Quantcast

45E: Latina F s novým symbol rate. Mux rozšířen o City TV

| redakce | tisk

Na satelitu Intelsat 12 na pozici 45 stupňů východně dnes došlo k úpravě parametrů distribučního balíku bulharských televizních a rozhlasových programů, který obsahuje i populární hudební stanici Latina F. Paket nyní navýšil symbol rate z původní hodnoty 14200 na 20000 ksymb/s. Paket zároveň obsahuje nové stanice.

Bulharský paket se zároveň rozšířil o nové programy - hudební televizní stanici City TV a rozhlasové programy Radio 1, BG Radio, Radio City, Radio Energy, Radio Veronica, Radio 1 Rock a Radio Nova. Všechny tyto nové stanice se v současnosti vysílají na satelitu Thor 6 (0,8°W) a vše nasvědčuje tomu, že na pozici 0,8°W skončí a k distribuci budou využívat nový satelit, který teď obsahuje i novou bulharskou DTH platformu Vivacom využívající dva DVB-S2 multiplexy s programy kryptované v systému Videoguard.

45E: Latina F s novým symbol rate. Mux rozšířen o City TV
▲ 45E: Latina F s novým symbol rate. Mux rozšířen o City TV

Vedle uvedených stanic se v multiplexu na freq. 11,632 GHz vysílají i dříve šířené programy VTK, Ltina F, BG TV, TV1, VTV (vše FTA) a dále bTV, bTV Comedy a bTV Cinema (CA Irdeto 2).

technické parametry:

• Intelsat 12 (45°E), freq. 11,632 GHz, pol. V, SR 20000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články