Quantcast

Gambrinus liga se vrací na TV NOVA

| redakce | tisk

Po třech letech se česká nejvyšší fotbalová soutěž opět vrací na obrazovky TV NOVA a nově také na sportovní stanici NOVA Sport. Diváci budou moci sledovat na našich obrazovkách všechny páteční předehrávky z každého soutěžního kola.

Po dlouhém jednání se podařilo s majiteli práv domluvit podmínky vysílání české nejvyšší fotbalové soutěže na TV NOVA a NOVA Sport. Na obrazovkách TV NOVA diváci uvidí v červnu a červenci celkem 7 přímých přenosů, zbývajících 23 přenosů sezóny odvysílá na svých obrazovkách NOVA Sport. Zápasy přinese každý páteční podvečer od 17.30.

Je to další krok ke zkvalitnění naší programové nabídky a doplnění špičkových zahraničních soutěží českým fotbalem,“ říká ředitel stanice Marek Kindernay a dodává: „Pátek je pro nás dobrá volba, protože tak budeme zahajovat každé kolo a zároveň proti nám nestojí žádný konkurenční přenos evropských soutěží.“ NOVA Sport se díky Gambrinus lize bude kromě vysílání UEFA Champions League, FA Cupu, Ligue 1, ruské Premier Ligy, Portugalské fotbalové ligy a dalších špičkových soutěží věnovat i domácímu fotbalu.

Zahajovacím zápasem bude již tento pátek 16. 7. 2010 souboj dvou tradičních týmů českého fotbalu - Slavie Praha s Bohemians 1905. Na úvod sezóny se tak utkají dva celky, které budou v letošní sezóně sdílet jeden stadion. Bohemians 1905 si totiž museli najít nové útočiště, když jim nebyl prodloužen nájem v legendárním Ďolíčku.

První zápas Gambrinus ligy Slavia - Bohemians v pátek 16. 7. v 17.30 na TV NOVA

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články