Quantcast

TV Noe chce vysílat pro celou Evropu

| redakce | tisk

Česká křesťanská televize Noe může bez obav šířit své vysílání i za hranicemi České republiky a Slovenska. Česká Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) rozšířila vysílání TV Noe do dalších zemí Evropy.

Telepace, s.r.o., provozovatel TV Noe, může šířit vysílání stanice vedle České republiky a Slovenska také ve státech: Velká Británie, Francie, Belgie, Nizozemí, Lucembursko, Švýcarsko, Lichtenštejnsko, Norsko, Dánsko, Švédsko, Polsko, Bělorusko, Ukrajina, Rakousko, Maďarsko, Rumunsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko, Itálie, Bosna a Hercegovina, San Marino, Monako.

TV Noe bude nadále vysílat v českém jazyce.

RRTV dále informuje regulační orgány členských států Evropské unie, tj. Velké Británie (Spojené království), Belgie, Nizozemí, Lucemburska, Dánska, Švédska, Polska, Slovenské republiky, Rakouska, Maďarska, Rumunska, Slovinska, Itálie, že na jejich území je dostupné televizní vysílání české TV Noe.

Televize Noe je nekomerční TV program s etickým rozměrem stavějící na tradičních křesťanských hodnotách - kulturních, informačních, vzdělávacích a zábavních pořadech pro celou rodinu. TV Noe má licenci platnou do 29. ledna 2018.





Reklama




Vybrané články