Quantcast

Podzim na kanálech Novy bude plný novinek

| redakce | tisk

Zcela v duchu nového sloganu Zažijte víc přinese na podzim TV Nova divákům to nejlepší na televizní obrazovce. Hlavními pilíři podzimního programového schématu budou dlouho očekávaný původní seriál z módního prostředí Dokonalý svět, komediální seriál o venkovském fotbalu Okresní přebor, show plná talentů z České i Slovenské republiky Talentmania a nový žánr docusoap pod názvem Příběhy bez scénáře. Nebudou chybět ani seriálové stálice Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice.

Premiérové seriály z původní tvorby TV Nova

DOKONALÝ SVĚT
Seriál z prostředí redakce luxusního časopisu Grace, nejlepšího magazínu v zemi. Jedinečný televizní seriál plný haute couture, stylu glamour, luxusu a výjimečnosti.
Hrdinky a hrdinové seriálu žijí život stejně nablýskaný jako jsou obálky časopisu, pro který pracují. Jejich dokonalý svět však stále více nabourávají každodenní všední starosti. V seriálu se objeví asi stovka herců, 24 profesionálních modelek a řada známých osobností, mimo jiné topmodelka Simona Krainová či slavný fotograf Robert Vano. V hlavních rolích např. uvidíme Terezu Brodskou, Janu Hlaváčovou, Sašu Rašilova, Jitku Čvančarovou, Evu Sakálovou, Vandu Hybnerovou, Juraje Kukuru a Vojtu Dyka. O režii se podělili Tereza Kopáčová a Vít Karas.

OKRESNÍ PŘEBOR
Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu klubu SJ Houslice na vysněné cestě do vyšší soutěže. Diváci dostanou unikátní možnost nahlédnout do zákulisí průměrného fotbalového oddílu v malé průměrné vesnici s jedním krámem, jednou knihovnou a jednou hospodou. Poznají, jaké to je vést fotbalový oddíl, spoluprožijí vítězství, prohry, ale také remízy nejen fotbalového týmu, ale i postav samotných. Hlavní role ztvárnili Luděk Sobota, Ondřej Vetchý, David Novotný, Pavel Kikinčuk a Leoš Noha, v dalších rolích uvidíme Jaroslavu Pokornou Táňu Vilhelmovou, Pavla Nečase, Ladislava Hampla a další. Autorem projektu a režisérem je Jan Prušinovský.

Nejlepší česko slovenská show
TALENTMANIA
Další velkolepý projekt dvou nejsilnějších televizí České a Slovenské republiky je tady! Diváci TV Nova a TV Markíza se mohou těšit na velkou show, plnou těch nejlepších a nejoriginálnějších talentovaných umělců obou republik, kteří se přihlásili do česko-slovenské show Talentmania, aby všem ukázali, jaký talent v nich vězí. Vítěz, kterým se může stát kdokoliv bez rozdílu věku, pohlaví, původu, bydliště nebo národnosti, obdrží výhru 150 000 eur, tedy téměř 4 miliony korun! Pořad bude moderovat Leoš Mareš, v porotě zasednou modelka Alena Šeredová, moderátorka Adéla Banášová, zpěvák Paľo Habera a režisér Zdeněk Troška.
Nový formát docusoap

PŘÍBĚHY BEZ SCÉNÁŘE
Nový originální projekt TV Nova přináší jedinečný pohled do prostředí hokejové přípravky, špičkové nemocnice a zoologické zahrady, kde prožijeme silné lidské příběhy, jež se vryjí do paměti. Zlatí hoši zachycují jednu sezónu týmu hokejistů, kterým bylo v době natáčení pět až sedm let. Život na vlásku, to je série hlubokých lidských příběhů pacientů, kteří v IKEM čekají na transplantace životně důležitých orgánů. Zvěřinec mapuje úsek života lidí a zvířat v plzeňské zoo, tak, jak ho měli tvůrci možnost vidět a zažít.

Seriálové stálice
ORDINACE V RŮŽOVÉ ZAHRADĚ 2 a ULICE. Další premiérové díly nejpopulárnějších seriálů zůstávají na obrazovkách v pravidelných časech: všechny úterky a čtvrtky od 20 hodin patří Ordinaci v růžové zahradě 2, každý všední den od 18:30 patří Ulici. Diváky i nadále čeká spousta emocí, překvapení a humoru.

Zahraniční premiérové seriály
Do podzimního vysílacího schématu zařazuje Nova také celou řadu premiér zahraničních seriálů. Opět na nás čeká vynikající diagnostik, sarkastický Dr. House VI. Napětí zažijeme v seriálech Kriminálka Miami VII, Mentalista II, Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti X a Námořní vyšetřovací služba VII, na jiné planety se podíváme v seriálu Hvězdná brána: Atlantida I - IV a ztřeštěnou sesterskou lásku si prověříme se seriálem Co mám na tobě ráda I - IV.

Filmový podzim
Z české produkce se můžeme těšit na snímky, z nichž mnoho vzniklo v koprodukci TV Nova. Uvidíme např. Rafťáky, Na vlastní nebezpečí, Bobule, Sněženky a machry, Sněženky a machry po 25 letech nebo Takovou normální rodinku.
Ze zahraniční produkce čekají na diváky mimo jiné dva díly proslulé ságy o čarodejnickém učni Harry Potter a vězeň z Azkabanu a Harry Potter a Fénixův řád. Všechny čtyři filmy o Indianu Jonesovi - Indiana Jones a Království křišťálové lebky, Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy, Indiana Jones a Chrám zkázy, Indiana Jones a Poslední křížová výprava. Řadu snímků se Steven Seagalem, mj. Ruslan, Glimmer Man, Síla úderu či Profesionál, akční drama s Tomem Cruisem Poslední samuraj, animovanou rodinnou komedii Kung Fu Panda, akční sci-fi thriller Iron Man, a spousta dalších zajímavých filmů.

Nova Cinema
Filmový kanál Nova Cinema přinese v podzimním programu novinku v podobě filmů pro náročné diváky. V pravidelném pásmu KINOMOL každou sobotu večer uvidí např. snímky Zuřící býk, Lovec draků, Osudný den, Posedlost nebo Carmen: Divoká vášeň. Z premiérových seriálů na diváky Novy Cinemy čeká mysteriózní Hranice nemožného II a populární americký sitcom Láska s.r.o. Nova Cinema uvede na podzim také snímky z kultovních sérií James Bond a Batman a další filmy jako například Letec, Lepší už to nebude, Magnolia, Svatba mého nejlepšího přítele nebo české filmy Tankový prapor, Černí baroni, Postřižiny a mnoho dalších.

MTV
Program hudební a lifestylové televize pro mladé MTV nabídne v premiéře hrané seriály, například seriál pro teenagery ze školního prostředí Těžký časy RJ Bergera, seriál o dívce, která s humorem sobě vlastním bojuje proti hloupé středoškolské hierarchii, Jak to vidí Liz?, nebo upírskou sérii Valemont. Diváci budou moci sledovat i nové řady populárních reality show Pařba v Jersey Shore 2, Náctileté maminky 2, Příšerný rande 2, Nejlepší Americká Dance Crew 4 nebo třetí a čtvrtou řadu kultovního seriálu Osbournovi. Nebudou chybět ani přenosy udílení cen Video Music Awards a MTV Europe Music Awards.

Nova Sport
Vysílání Nova Sportu bude i na podzim plné špičkových přímých přenosů. Na diváky čeká každý týden 21 přímých přenosů z nejlepších evropských i světových soutěží, což je dohromady téměř 45 hodin živého vysílání. Přineseme zápasy domácích nejvyšších soutěží Gambrinus ligy a hokejové Extraligy. Nebudou chybět ani špičkové sportovní programy UEFA Chapions League, FA Cup, NHL, KHL, NBA, NFL, ATP World Tour Series a mnoho dalších zavedených pořadů.

Internet
Zábávní videoportál nova.cz přinese kromě nových stránek podzimních formátů Okresní přebor a Dokonalý svět také poprvé v Čechách možnost sledovat zdarma akviziční seriály jako je například úspěšný americký seriál Mentalista. Na zpravodajském portálu tn.cz budou moci návštěvníci internetu sledovat živé přenosy sportovních i zpravodajských událostí. Ženský lifestylový magazín doma.cz pokračuje s velkou reality.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články