Quantcast

Anglická Premier League se vrací na Nova Sport. V záznamech

| Martin Vyleťal | tisk

Český kabelový a satelitní placený kanál Nova Sport bude opět vysílat přenosy z populární anglické Premier League. Na obrazovky tohoto sportovního kanálu se tak vrací v podobě záznamů víkendových utkání.

"ANO, chceme zachovat alespoň částečnou kontinuitu s anglickou Premier League, proto jsme zakoupili exkluzivní práva na vysílání Chelsea TV," potvrdil serveru parabola.cz Marek Kindernay, ředitel Nova Sport. "Vždy v pondělí večer odvysíláme aktuální ligové víkendové utkání Chelsea ze záznamu a navíc vybrané pohárové zápasy Chelsea včetně Ligy mistrů," dodává.

Exkluzivní práva na přímé přenosy z anglické Premier League na tři sezóny pro region střední Evropy zakoupil provozovatel mezinárodní placené televize Digi TV. Přenosy vysílá na vlastní sportovní televizi Digi Sport, kterou spustil v den zahájení nové sezóny anglické fotbalové soutěže 14.8.2010. Kanál Digi Sport je exkluzivně dostupný v sítích Digi TV (satelit) a Digi Slovakia (kabelová TV na Slovensku). Televize získala práva také na slovenskou fotbalovou Corgoň ligu.





Reklama




Vybrané články