Quantcast

Slovensko: Hokejová extraliga zatím nebude v televizi

| redakce | tisk

Přenosy ze slovenské hokejové extraligy se zatím na televizních obrazovkách neobjeví. Slovenská televize (STV), která v minulých létech přenosy vysílala, se zatím s Pro-Hokejem nedohodla.

"Rokujeme so Slovenskou televíziou, ale tam len na úrovni šéfa športovej redakcie. Považujeme to za nedostatočné, lebo záväzky Slovenskej televízie voči Pro-Hokeju sú významného charakteru a patrilo by sa hovoriť so zástupcami vedenia. Začali sme aj rozhovory s inými televíznymi spoločnosťami. Chceme nájsť cestu, aby slovenský hokejový fanúšik mal možnosť sledovať zápasy extraligy aj na televíznej obrazovke," uvedl agentuře SITA výkonný ředitel Pro-Hokej Vladimír Paštinský. Podle něj by nemělo dojít k situaci jako ve fotbalové lize, kterou může sledovat je omezený počet lidí. Práva na přenosy z Cortgoň ligy získala televize Digi Sport.

V pořadí již 18. ročník slovenské hokejové ligy bude už popáté nabízeno pod názvem Slovnaft extraliga. V sezóně 2010/11 se představí 10 týmů - HC Košice, Slovan Bratislava, MHC Mountfield Martin, HK Nitra, HC 05 Banská Bystrica, HK Poprad, HK 36 Skalica, HKm Zvolen, Dukla Trenčín a MsHK DOXXbet Žilina.

zdroj: topky.sk





Reklama




Vybrané články