Quantcast

TV Prima: Seriál Cesty domů v pondělí a středu

| redakce | tisk

Televize Prima chce umožnit divákům českých seriálů co největší komfort. Proto u nového českého seriálu Cesty domů upravuje původně plánované vysílací časy tak, aby diváci nemuseli váhat, kterým ze svých oblíbených seriálů si zpříjemní večery u televize.

Začne proto novou rodinnou ságu Cesty domů vysílat vždy v pondělí a ve středu večer ve 20 hodin po zpravodajském bloku - poprvé už příští pondělí, 20. září.

Je pro nás moc důležité, aby se diváci u Televize Prima cítili pohodlně a příjemně. Proto jsme se i po řadě reakcí na námi nezaviněný souběh vysílacích časů dvou talentových show na dvou konkurenčních televizních stanicích rozhodli dát divákům možnost v klidu sledovat novou rodinnou ságu, kterou jsme pro ně připravili, s řadou skvělých českých herců a renomovaným režisérem Jiřím Adamcem,“ komentuje rozhodnutí upravit vysílací schéma generální ředitel Televize Prima Marek Singer a dodává: „Tím, že vysílací časy seriálu upravíme na pondělní a středeční večery, vycházejí Cesty domů vstříc divákům.“

Změny se dotknou večerní programové nabídky Televize Prima od pondělí do pátku. Nový seriál Cesty domů bude Televize Prima vysílat v pondělí a ve středu od 20 hodin. V pondělí hned po Cestách domů je pro diváky od 21.20 hod. přichystána již třetí premiérová řada Přešlapů. Zábavný pořad Nikdo není dokonalý budeme i nadále vysílat vždy v úterý v osm večer, ve čtvrtek po zpravodajském bloku uvidí diváci další ze speciálů TOP STAR magazínu o životech hvězd.

Ve čtvrtek se také odehraje velký návrat publicistických ikon - v pořadu Soukromá dramata (20.50) se setkají Janek Kroupa s Josefem Klímou. Upravenou skladbu bude mít i páteční večer: před Show Jana Krause, která začíná ve 21.45, budou diváky bavit Zdeněk Izer s Nelou Boudovou v novém pořadu Skečbar, který poprvé uvidí již v pátek 24. září ve 21.15.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články