Quantcast

O2 TV: Nové programy a levnější filmy ve Videotéce

| redakce | tisk

Společnost Telefónica O2, provozovatel digitální televize přes pevnou linku O2 TV, připravila pro zákazníky O2 TV dvě novinky: nižší ceny ve virtuální videopůjčovně Videotéka a také 10 nových programů.

Od 1. října přináší virtuální půjčovna Videotéka všem zákazníkům filmovou zábavu za nižší ceny. O 25 Kč méně než doposud zaplatí za všechny filmy v kategorii Žhavé novinky. Vypůjčení takového trháku, jakým je například napínavý thriller s Leonardem DiCapriem Prokletý ostrov, je nyní vyjde pouze na 55 Kč. Tituly v kategoriích Filmové hity a Dětské / pohádky získají zákazníci nově za cenu 45 Kč, tj. s 25% úsporou. Těšit se zde mohou například na klasiku v podobě všech dílů Kmotra či obou dílů rodinného filmu Myšák Stuart Little.

Videotéka umožňuje půjčit a sledovat filmy v pohodlí svého domova. Je součástí všech základních filmových balíčků O2 TV. Pro přístup do Videotéky stačí zákazníkovi pouze dálkové ovládání.

Nové kanály O2 TV

O2 TV zařazuje do programové nabídky 10 nových kanálů. Od 22. září 2010 je v nabídce O2 TV vysílání například filmového kanálu Universal Channel, dokumentárního History, sportovního Sport2 a řady dalších. V současné době tedy O2 TV nabízí 81 televizních programů. Kanály budou zákazníkům aktivovány automaticky a bezplatně dle jejich stávající programové nabídky.

Seznam nových programů dostupných v O2 TV: TV JOJ, JOJ Plus, TV Noe, Kino CS, Universal Channel, History, Sport 2, Fishing and Hunting Channel, Muzika CS, Metropol TV.





Reklama




Vybrané články