Quantcast

Skylink: Jak je to s kanálem CS Film po vstupu do Multi

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Skylink: Jak je to s kanálem CS Film po vstupu do Multi

Kanál českých, slovenských a československých filmů CS Film je od 1.10.2010 součástí placené programové nabídky Multi na přístupových kartách Skylink. Jak je to nyní s abonencí po změně statutu prémiového kanálu na basicový?

"Zákazníci, kteří mají objednán pouze CS Film, nyní přijímají CS Film i CS Mini. Nic se nemění. Od 1. 10. je samozřejmě účtováno již nové předplatné," vysvětlil serveru parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec.

Další skupinou abonentů provozovatele platformy jsou klienti s předplatným MULTI nebo MULTI HD a CS Film. Ty lze zařadit do dvou kategorií. "Platí pravidelně prostřednictvím SIPO nebo inkasa z účtu - těmto zákazníkům jsme přerušili službu CS Film a další předpis s platbou CS Filmu již nedostanou. Jejich účtovaná částka se tedy sníží o původní měsíční poplatek za CS Film, tedy o 199 Kč," popsal změny šéf TradeTecu.

Další skupinou abonentů jsou ti, kteří provedli platbu jinými metodami. "Za tyto zákazníky nemůžeme sami rozhodnout. CS Film a MULTI jim dobíhají k různým datům a nevíme, pro kterou z těchto dvou služeb se rozhodnou," popisuje Jaromír Glisník. "Mohou písemně kontaktovat náš zákaznický servis a na jejich žádost jim CS Film (nebo MULTI) ukončíme a nevyčerpanou částku budou moci použít na prodloužení předplatného nebo na jakoukoli jinou službu".

CS Film vysílá denně od 12:00 do půlnoci. Na stejné programové pozici od 6:30 do 12:00 hodin vysílá dětský program CS Mini.





Reklama




Vybrané články