Quantcast

Slovnaft Extraliga ledního hokeje exkluzivně na SPORT1

| redakce | tisk

Sportovní kanál SPORT1 nabídne od října svým divákům exkluzivně přenosy z nejvyšší slovenské hokejové ligy. Letos se tak diváci mohou těšit na jeden zápas týdně, od ledna příštího roku pak SPORT1 přinese dva přímé přenosy týdně, a to jak ze základní části, tak i v play-off. Všechny zápasy bude reprizovat také sesterská stanice SPORT2.

SPORT1 je součástí programové nabídky většiny operátorů nejenom na Slovensku, ale také v České republice, Maďarsku, Rumunsku. Přenosy ze Slovnaft extraligy tak budou moci sledovat diváci ve všech těchto zemích. Půjde tak o historicky první vysílání slovenské hokejové ligy v zahraničí, což v kontextu zvýšeného povědomí přinese slovenskému hokeji nové možnosti a příležitostí.
Zápasy ze slovenské extraligy lze sledovat v nabídce programu SPORT1 například v digitálním a analogovém TV vysílání poskytovaném společností UPC Česká republika, ale i v rámci nabídky ostatních poskytovatelů televizních služeb.

Fanoušci ledního hokeje budou moci sledovat extraligové zápasy exkluzivně na stanici SPORT1 díky smlouvě, kterou v těchto dnech uzavřely společnosti Chello Central Europe a Pro-Hokej, a.s. (řídící orgán Slovnaft extraligy). Smlouva poskytuje společnosti Chello Central Europe vysílací práva na zápasy v ledním hokeji na následující 3 roky. Chello Central Europe je jednou z předních mediálních společností a distributorem tematických televizních stanic, obsahových a obrazových služeb se zaměřením na středoevropský a východoevropský trh. (Chello Central Europe je obsahovou divizí společnosti Chellomedia, dceřiné firmy společnosti Liberty Global Inc.)

Jsem si jistý, že se SPORT1 stane jasnou volbou pro všechny fanoušky ledního hokeje, kterým zpřístupní skvělé výkony slovenských hokejistů,“ prohlásil Levente Málnay, generální ředitel společnosti Chello Central Europe. „Společnost Chello Central Europe je velmi poctěna, že může tímto způsobem přispět k popularizaci slovenského ledního hokeje v dalších zemích,“ dodal.

Pro slovenský lední hokej je to velmi důležitá a přínosná smlouva, která umožní sledování zápasů mezi slovenskými týmy divákům nejen na Slovensku, ale i v dalších zemích, konkrétně v České republice, Maďarsku a Rumunsku. Toto jistě ocení i všichni partneři Slovnaft extraligy“ řekl Maroš Krajči, předseda představenstva společnosti Pro-Hokej, a.s. Jak dále prohlásil, díky tomu, že stanice SPORT 1 je součástí programové nabídky většiny operátorů v těchto zemích, může podporou zájmu o hokej také motivovat k vytvoření společné regionální ligy.

zdroj: Sport 1





Reklama




Vybrané články