Quantcast

Discovery Networks CE: Změny v obchodních týmech

| redakce | tisk

Společnost Discovery Networks Central Europe oznámila změny v týmech, které mají ve střední Evropě na starosti prodej a distribuci programů kabelovým a satelitním operátorům.

V tomto týmu byl Karol Bek povýšen na pozici obchodního ředitele pro Polsko, Českou republiku a Slovensko a László Vantsa na pozici obchodního ředitele pro Maďarsko a Rumunsko. Karol Bek bude dohlížet na spolupráci s partnery v oblasti kabelových a satelitních sítí, aby maximalizoval prodeje na výše uvedených trzích.

Phillip Luff, úřadujíci generální ředitel společnosti Discovery Networks Central Europe k tomu uvedl: „Pro Discovery je to období plné pozitivních změn. Máme řadu nových iniciativ a tato povýšení nám pomohou co nejvíc využít příležitostí, které se naskytnou, navázat užší spolupráci s našimi klienty a dosáhnout v regionu dalšího růstu. Blahopřejeme celému týmu k novým rolím.“

Kinga Tóth, bývalá ředitelka prodeje pro střední Evropu, odchází od firmy za novými příležitostmi. „Rádi bychom poděkovali Kinze za její práci a přejeme jí hodně štěstí v jejích dalších krocích,“ dodal Luff.





Reklama




Vybrané články