Quantcast

Rekordní Prima COOL chystá Velmi krutý Vánoce!

| redakce | tisk

Prima COOL zažila minulý týden další velký úspěch, a to zejména u mladších příznivců - nejvyšší týdenní sledovanost i podíl na trhu od začátku vysílání! Pro své diváky připravuje lákavou nabídku pořadů také v dalších dnech. Na vánoční období chystá opět originální televizní nadílku. Tentokrát nese název Velmi krutý Vánoce.

Zájem mladších diváků o program Prima COOL stále roste. V minulém týdnu byly znovu zaznamenány rekordní hodnoty sledovanosti. V cílové skupině D15-40 činila průměrná sledovanost 22 300 diváků a průměrný podíl na trhu dosáhl 5,8 %! Za úspěchem stojí tradiční pořady, jako jsou např. Simpsonovi a Ninja faktor. Značný zájem si však vysloužil i sobotní film Já, mé druhé já a Irena. V cílové skupině D15-40 byla naměřena hodnota 11,12 %.

Vánoční nabídka pořadů Prima COOL se podobně jako minulý rok ponese v originálním duchu. Během Velmi krutých Vánoc navštíví televizní obrazovku nejen bojovníci ovládající východní bojová umění, zesnulá nevěsta a maminka se zálibou ve vraždách, ale i několik nemilosrdných animovaných postaviček. Diváci však nepřijdou ani o své pravidelné pořady.

Štědrý den na Prima COOL nabídne od 10.05 film Tom a Jerry: Rychle a chlupatě, v němž budou věční soupeři soutěžit v drsné TV reality show o nový dům. Kačera Daffyho v animovaném snímku Svátky vem kačer ocení hlavně ti, kdo nemají - stejně jako on - rádi Vánoce. Odpoledne v 15.40 obsadí obrazovku další kačer, tentokrát ale přilétne z vesmíru. V komedii Kačer Howard se mu mimo jiné podaří zachránit Zemi před vesmírnými příšerami. Večer od 20.15 ztuhne úsměv na rtech i známým moderátorům motoristického pořadu Top Gear. V Polárním speciálu to pěkně zamrazí. Štědrovečerní noc nakonec prozáří obětavá hospodyňka, vzorná manželka a chápavá matka, která si zpestřuje život nevšedně krvavým koníčkem. Vraždit začne ve 23.00 ve filmu Šest vražd stačí, maminko!

První svátek vánoční zpestří od 20.15 Mrtvá nevěsta Tima Burtona a po ní ve 21.45 film Smrtící kung-fu. David Carradine se v něm vynasnaží pomstít smrt svého učitele bojových umění.

Četné údery v neděli 26. 12. od 20.15 rozdá také Jackie Chan ve filmu První rána, volném pokračování série Police Story. Od 21.50 bude David Carradine dál balancovat na hraně zákona a bojovat o holý život ve snímku Smrtící kung-fu 2.

Rekordní Prima COOL chystá Velmi krutý Vánoce!
▲ Rekordní Prima COOL chystá Velmi krutý Vánoce!

Mezi svátky čeká po 22. hodině na diváky Prima COOL záplava napětí. V pondělí 27. 12. představí sci-fi thriller Invaze nebezpečí, které číhá na ztracence uprostřed sněhové bouře. Horor Pavučina hrůzy naopak 28. 12. zahřeje příběhem šesti přátel kdesi v indické džungli. Ve středu 29. 12. se bude v thrilleru Auto prohánět jistým americkým městečkem záhadný vůz, který možná řídí sám ďábel. Co nahání strach protřelým mariňákům v afghánské poušti v hororu Písečná smrt, se diváci dozví 30. 12.

Páteční COOL silvestr připraví kromě Olympijského speciálu Top Gearu i jednu pořádnou nefalšovanou krvárnu! Skupinu studentů v thajském hororu Krvežíznivé opice čeká v odlehlé poušti od 23.00 děsuplné peklo!

zdroj: PR Prima





Reklama




Vybrané články