Quantcast

Novinky 36E: Južnyj Region Don a Europa Plus TV

| redakce | tisk

Južnyj Region Don a Europa Plus TV jsou další ruské televizní kanály, které je možné od 1. prosince 2010 z kapacity ruského operátora New Media Legend (NML) na satelitu Eutelsat W7 (36°E).

Operátor spustil nekódované testy obou stanic na novém transpondéru č. 16. Južnyj Region Don vysílá regulérní program, Europa Plus TV zatím jen testy.

Južnyj Region Don je regionálním kanálem z Ruska, který vysílá pro oblast, kde protéká jedna z největších řek Evropy - Don. Stanice vznikla 15. ledna 2010. Doposud bylo možné stanici přijímat jen z ruského satelitu Yamal 201 (90°E), kde vysílal v C pásmu. Nyní je možný příjem stanice z Ku pásma z orbitální pozice 36°E.

Novinky 36E: Južnyj Region Don a Europa Plus TV
▲ Novinky 36E: Južnyj Region Don a Europa Plus TV

Programová nabídka Južnyj Region Don obsahuje aktuální informace z regionu, společenské pořady, politiku, hospodářské a kulturní informace, dokumentární filmy, vzdělávací pořady, hudbu a další. Nechybí ani pořady produkované pro děti a mládež. Dále Južnyj Region Don vysílá v přímém přenosu kulturní a sportovní akce z regionu.

Europa Plus TV je televizním projektem hudební rozhlasové stanice Europa Plus. V současné době je známo pouze tolik, že stanice odstartuje již brzy (podle informace na obrazovce).

Novinky 36E: Južnyj Region Don a Europa Plus TV
▲ Novinky 36E: Južnyj Region Don a Europa Plus TV

technické parametry:

• Eutelsat W7 (36°E), freq. 12,015 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK

Operátor New Media Legend využívá na satelitu W7 (36°E) ještě jeden transpondér - freq. 12,054 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4. Kapacitu multiplexu využívají stanice TV Club, Pro Dengi, TV ARM Ru, TTS, TV3 Russia, 8 kanal a NTK Orbita.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články