Quantcast

Bonusové programy ke kartám CS Link i v roce 2011

| redakce | tisk

I v prvním kvartále letošního roku získají noví zákazníci CS Link bonus v podobě placených programů, které však dostanou od CS Link na určitě období zdarma. Délka bonusu a počet bonusových programů záleží na typu karty, kterou si zákazník pořídí.

Zákazníci tak mají možnost „ochutnat“ mnoho kanálů různých žánrů. Kdykoli se pak mohou rozhodnout, jestli si nějaký program nebo programový balíček předplatí i nadále. CS Link jako jediný operátor nabízí možnost sestavení individuálního balíčku MÝCH 6, předplatné samostatných programů či pružnou délku předplatného, kdy si zákazník sám zvolí, kolik dní si chce přeplatit.

Bonusové programy se spustí okamžitě po registraci karty. K neomezené kartě zákazník získá téměř celou programovou nabídku CS Link, konkrétně balíček TOTAL obsahující 24 programů všech žánrů na jeden měsíc a balíček FILM s filmovými programy HBO, HBO2 a Cinemax na dva měsíce. Na roční kartě mohou zákazníci po dobu jednoho měsíce sledovat balíčky FILM a MIX s výběrem 13 nejoblíbenějších programů pro celou rodinu.

Balíček MIX obsahuje stanice Film+, CS Film, Universal Channel, AXN, AXN Sci-Fi, AXN Crime, Disney Channel, Minimax, CS Mini, MTV CZ, Retro Music TV, Daring! TV a Leo TV.

Balíček TOTAL obsahuje všechny stanice z nabídky MIX a dále sportovní stanice Eurosport, Eurosport 2, Nova Sport, Sport1, Sport2 a SPORT 5 a dokumentární programy Spektrum, National Geographic Channel, Nat Geo Wild, Fishing and Hunting a DoQ.

Balíček FILM obsahuje filmové stanice HBO, HBO2 a Cinemax.

Registraci karty je možné provést několika způsoby - online v zákaznické zóně na www.cslink.cz / www.cslink.sk, telefonicky na zákaznické lince +420 848 200 200/+421 220 267 267, případně odesláním SMS zprávy nebo vyplněného formuláře, který je přiložen v každém balení karty, na adresu Media Vision.

zdroj: CS Link





Reklama




Vybrané články