Quantcast

Tip týdne: Super Bowl živě a česky na Sport1

| redakce | tisk

Stanice Sport1 odvysílá finále ligy amerického fotbalu NFL v neděli 6. února od 23.30 Sportovní událost roku Super Bowl naživo a s českým komentářem odvysílá v Česku a na Slovensku televize Sport1. Legendární finále ligy amerického fotbalu (NFL) přinese stanice Sport1 v neděli 6. února od půl dvanácté večer.

Diváci se mohou těšit nejen na skvělé výkony obou špičkových mužstev, ale také na hudební hvězdy - zpěvačku Christinu Aguileru a skupinu Black Eyed Peas. Kabelovou a satelitní televizi Sport1 v Česku a na Slovensku provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc.

Nelítostný finálový souboj dvou družstev amerického fotbalu se teprve potřetí v historii NFL uskuteční v Texasu. Hráči Pittsburgh Steelers si mohou v Super Bowlu vybojovat už sedmé vítězství. O to větší motivaci budou mít jejich soupeři, Green Bay Packers tento prestižní titul získali teprve třikrát a určitě udělají vše proto, aby zrovna v jubilejním, 45. ročníku vyhráli právě oni. Nechejme se překvapit, zda tento sportovní svátek roku zláká k návštěvě beznadějně vyprodaného stadionu i amerického prezidenta Baracka Obamu, jinak fanouška klubu Chicago Bears.

Super Bowl je známý i díky jiným než sportovním rekordům. Za jeden půlminutový reklamní spot platí inzerenti kolem tří milionů dolarů, a tak se tento reklamní čas považuje za nejdražší na světě. Zájem diváků o Super Bowl je podobný finálovému zápasu Ligy mistrů, kdy přímý přenos sleduje přes 100 milionů lidí.

zdroj: Sport 1





Reklama




Vybrané články