Quantcast

HE TV vysílá prostřednictvím CrossPoint Technologies

| redakce | tiskobrázek k článku: HE TV vysílá prostřednictvím CrossPoint Technologies

Společnost CrossPoint Technologies s.r.o., významný systémový integrátor v oblasti profesionálních audiovizuálních technologií, vysílá od včerejška nový televizní kanál - HE TV.

Jde o nekódovaný multikulturní program zaměřený na národnostní a etnickou menšinu arabské části žijící v České republice. Původní tvorba bude koncipována tak, aby byla vnímatelná jak pro diváky arabské menšiny tak i pro českého diváka. Výhodou koncepce je především otevírání dveří k snadnějšímu překlenutí jazykových bariér a přirozená podpora porozumění.

HE TV se snaží přiblížit svému publiku českou původní tvorbu. Přínos programové skladby pro arabskou menšinu není jen odbourání jazykové bariéry, ale také přiblížení kultury a dějin naší země.

Projekt HE TV počítá se všeobecným programem - zábavnými pořady, aktuální publicistikou, dramatickou tvorbou, pořady pro děti a sportem. Program bude vysílán arabsky a česky (česky s arabskými titulky, arabsky s českými titulky).

Kanál HE TV v současnosti vysílá prostřednictvím satelitů Nilesat a Atlantic Bird, v budoucnosti se počítá i s rozšířením na další satelitní platformy (Hotbird, Arabsat aj.). Pro příjem v ČR je zatím nutná parabolická anténa s průměrem 180 cm.

"Využitím odbavovacích a dohledových služeb CrossPoint Technologies jsme získali profesionálního partnera s vysoce kvalitním technickým vybavením a dlouholetými zkušenostmi" říká Pavel Doležal, ředitel společnosti HE TV s.r.o. "To se projevuje nejen na výborné technické kvalitě vysílání, ale i na šíři a spolehlivosti souvisejících služeb."

CrossPoint Technologies tím opět potvrdila svou pozici jedničky na trhu nezávislých odbavovacích a vysílacích služeb v ČR a zřejmě i ve středoevropském regionu.

CrossPoint Technologies s.r.o. je dynamickou společností sdružující zkušené odborníky s dlouholetou praxí v oblasti profesionálních video technologií, broadcastu, postprodukce, digitálních kompresních a distribučních technologií, streamingu, videokonferencí, lékařské elektroniky a dalších oblastech.

Portfolio našich produktů tvoří nejvýznamnější světoví výrobci audiovizuálních a komunikačních produktů, se kterými udržujeme dlouhodobé úzké vztahy a dosahujeme tak nejlepších obchodních podmínek.

Vše, co děláme, je podloženo zkušenostmi, kompetencí a hlubokou znalostí nabízených řešení. U většiny našich dodavatelů absolvovali naši odborníci certifikační školení, takže můžeme zákazníkům garantovat nejvyšší úroveň podpory a servisu, kterou jinde možná postrádají.

HE TV s.r.o. je společnost, která je držitelem licence na vysílání TV kanálu HE TV. Licence HE TV platí pro územní rozsah zemí Afghánistán, Alžírsko, Bahrain, Bangladéš, Brunej, Čečensko, Egypt, Irák, Írán, Jemen, Katar, Komory, Kuvajt, Libye, Malajsie, Maledivy, Maroko, Mauretánie, Omán, Pákistán, Saudská Arábie, Somálsko, Spojené arabské emiráty, Sýrie, Súdán a Tunisko; Evropa - Portugalsko, Španělsko, Andora, Monako, Francie, Belgie, Lucembursko, Švýcarsko, Itálie, Německo, Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko, Bosna a Hercegovina, Černá Hora, Srbsko, Makedonie, Bulharsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Česko, Holandsko, Polsko, Velká Británie, Irsko, Dánsko, Norsko, Švédsko a Turecko.

zdroj: Crosspoint





Reklama




Vybrané články