Quantcast

16E: FOX International spouští kanály Ultisima

| redakce | tisk

Na satelitu Eutelsat Sesat 1 (16°E) se objevily dva nekódované testovací kanály pojmenované jako Utilisima Bulgaria SD a Ultisima Balkans SD. Jsou předzvěstí příchodu tématických kanálů Utilisima pro ženx ve věku od 18 do 49 let.

Programovou nabídku budou tvořit pořady o životním stylu, zdraví, kráse, módě, vaření, zdobení interiéru nebo vychovávání dětí. Značka Utilisima patří společnosti FOX International Channels.

Pravidelné vysílání programů je naplánováno na Mezinárodní den žen - 8.3.2011. Utilisima bude dostupný v Bulharsku a v jiných baltských republikách. Stanice budou součástí nabídek kabelových a satelitních platforem.

Historie Utulisima sahá až k roku 1984, kdy poprvé se objevil programový blok pod tímto názvem na argentinské televizi Channel 2. O 12 let později vznikl z programového bloku samostatná stanice.

V roce 2006 značku Utilisima převzala společnost FOX International Channels. Vzhledem k popularitě této značky bylo rozhodnuto expandovat s programem do jihovýchodní Evropy.

technické parametry:

• Eutelsat Sesat (16°E), freq. 12,695 GHz, pol. H, SR 5355, FEC 2/3, DVB-S/QPSK

zdroj: satkurier.pl, Resiveri.Net





Reklama




Vybrané články