Quantcast

Media Vision se stala distributorem programu Prima LOVE

| redakce | tisk

Společnost Media Vision, provozovatel digitální satelitní televize CS Link , dnes rozšířila svoji programovou nabídku o další neplacený kanál - Prima LOVE. Firma se zároveň stala poskytovatelem distribučního signálu pro další operátory.

"Media Vision zajišťuje distribuční trasu signálu a poskytuje ho i ostatním satelitním a kabelovým operátorům," uvedla dnes Lucie Gleichová ze společnosti Media Vision provozující platformu CS link.

"Prima love je zařazena do neplacené nabídky. Zdarma ji tak získají stávající i noví zákazníci, kteří si zakoupí kartu CS Link. Ta umožňuje příjem mnoha dalších programů bez poplatků včetně Primy HD, která byla přidána nedávno," dodává.

Nový kanál je zaměřen na ženy mladšího středního věku, které přes svou praktickou stránku a založení potřebují cítit a prožívat romantiku a silné emoce. Programové schéma je složeno z populárních seriálů, filmů a pořadů vlastní tvorby zaměřených na ženy. Vysílání bylo zahájeno dnes v 6 hod. ráno. Prima love se po TV Prima a Prima COOL stává třetím neplaceným programem z rodiny televize Prima na kartách CS Link.





Reklama




Vybrané články