Quantcast

TV Prima: Partička podle diváků

| redakce | tisk

Zábavný pořad Partička nekončí! Po krátké přestávce se opět na televizní obrazovky vrátí. Budou to ale diváci, kdo určí, kdy se improvizační show bude na Primě vysílat!

Televize Prima nabízí svým divákům unikátní možnost - hlasování o nasazení televizního pořadu ve svém vysílání. V rámci ankety uveřejněné na webových stránkách www.iprima.cz může každý zájemce od úterý 12. 4. vybrat čas, kdy by se na pořad s protagonisty Michalem Suchánkem a Richardem Genzerem chtěl dívat. Vybrat si mohou z celkem 10 možností. Hlasování bude probíhat až do pátku 22. 4. Pořad Partička se do vysílání Televize Prima vrátí ve vysílacím čase, který získá u diváků nejvíce hlasů.

Partička je zábavným pořadem, kde známé duo Richard Genzer - Michal Suchánek a jejich kolegové Igor Chmela a Ondřej Sokol předvádějí své herecké improvizační schopnosti. Pod režijním vedením Daniela Dangla se spolu utkávají v šesti disciplínách. Jak scénky této povedené „partičky“ dopadnou, je vždy velkou neznámou nejen pro samotné aktéry, ale i pro publikum. Nyní mají diváci Televize Prima jedinečnou možnost ovlivnit, kdy netradiční improvizační show uvidí.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články