Quantcast

Kvůli českému zlatu je TV Nova připravena přesunout i SuperStar

| redakce | tisk

Televize Nova fandí českým hokejistům a bude s nimi na cestě za vítězstvím! A kvůli českému zlatu, o které věříme, že český tým bude v neděli bojovat, bude TV Nova připravena změnit i své vysílací schéma. Chce tak vyjít vstříc fanouškům jak hokejového turnaje, tak napínavého finálového zápolení v soutěži Česko Slovenská SuperStar.

Tak jako všichni čeští hokejoví fanoušci i TV Nova drží palce, aby se český tým probojoval co nejdál, a bude mít ohromnou radost, pokud budou bojovat o vítězství ve finále letošního mistrovství světa v ledním hokeji. Kvůli finálovému zápasu, ve kterém by Česká republika bojovala o zlato, bychom zasáhli do programu a přesunuli nedělní přímý přenos pěvecké show Česko Slovenská SuperStar. Chceme tak vyjít vstříc fanouškům jak hokejového turnaje, tak napínavého finálového zápolení v soutěži Česko Slovenská SuperStar.

Šestou finálovou epizodu pěvecké show Česko Slovenská SuperStar, která minulý týden lámala rekordy ve sledovanosti, by tak diváci mohli sledovat v pondělí 16. května 2011 v komfortním čase od 20 hodin. Rozhodnutí pak tentýž večer po Nočních Televizních novinách.

Všechny hokejové zápasy českého týmu i nadále budeme fanouškům přinášet prostřednictvím online přenosů na zpravodajském serveru tn.cz.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články