Quantcast

Nat Geo Music bude nahrazen novým kanálem

| redakce | tisk

Hudební kanál Nat Geo Music z produkce Fox International Channels ukončí svůj provoz k 31.8.2011. Rozhodnutí provozovatele se dotkne i českého a slovenského trhu, kde je program poskytován některými operátory. Za Nat Geo Music se připravuje nový kanál.

Vždy hledáme co nejatraktivnější obsah pro televizní operátory. V souladu s tímto trendem se snažíme uvádět na náš trh co nejvíce kvalitních TV kanálů, které garantují rozsáhlou distribuci na trhu,“ říká webu parabola.cz Lada Dobrkovská, za společnost Fox International Channels, která stanici v Česku a na Slovensku zastupuje.

Co se týče Nat Geo Music, vysílání tohoto vysoce kvalitního, nicméně velmi úzce zaměřeného TV kanálu bude i na území České republiky a Slovenska ukončeno dne 31.srpna 2011, aby mohlo být nahrazeno jinou konkurence schopnější značkou, která by uspokojila požadavky platforem placené televize. Nacházíme se v přechodném období, a věřím, že bude ukončeno uvedením nového kanálu z produkce Fox International Channels na český a slovenský trh“, dodala webu parabola.cz za Fox International Channels Lada Dobrkovská.

Co se objeví po Nat Geo Music? Oficiální cestou to bude známo za několik týdnů. Na trh by mohl vstoupit některý z kanálů pod značkou FOX. O tom se spekuluje již několik let.





Reklama




Vybrané články